kokica 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Van Halen - Feel Your Love Tonight Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Disciplin A Kitchme - I've Got Those Teknicolor Eyes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 U2 - With or Without You Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 GUNS N' ROSES - Sweet child o´mine Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Leonard Cohen - In my secret life Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Mikis Theodorakis - Theme from Zorba the Greek Amerie - One Thing Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 UHVATI RITAM Parni valjakAKON - LONELY Hvala tebi dragi prijatelj, ki si opazil, da mi je všeč Akon in mi podaril to pesem na CD-ju. Všeč so mi ljudje, ki znajo opazovati... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Ivana Banfić - Ja Nikad Necu Znat Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Eric Clapton-you are saw wonderfull tonight..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Chasney - I am the one and only Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 george harrison - i got my mind set on you Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Chasney - I am the one and only A ti tud a ? Js bom pa zdejle mal... ACDC - Highway to hell Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Se spomnis kako je lezati v dvoje na kupu sena v druzbi lune in zvezd... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Se spomniš čigave,so b'le tiste krave,zjutraj so tebi,pojedle klobuk.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Hudo, kaj sem lepo pesem nasla... Moby, Temptation Up, down, turn around; please don't let me hit the groundTonight I think I'll walk alone; find my soul as I go home Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Elvis, Unchained melody Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Currently Playing: Yoko - Energy Galore (Hamburg Germany) - +++ Next: Mesh presents - Your Destination Part 1 http://www.puredj.com/ zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 The Doors - Alabama Song Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Josse Stone - Victim of a Foolish Heart Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Joss Stone, Dirty Man Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Zucchero - Domenica Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 (popravljeno) Bryan Adams - When you love someone... Ja nemam noč da spavam... Shania Twain, when you kiss me Popravljeno 31. julij 2005 -> El Nino Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 ENGLISHMAN IN NEW YORK Sting I don't drink coffee I take tea my dear I like my toast done on the side And you can hear it in my accent when I talk I'm an Englishman in New York See me walking down Fifth Avenue A walking cane here at my side I take it everywhere I walk I'm an Englishman in New York I'm an alien I'm a legal alien I'm an Englishman in New York I'm an alien I'm a legal alien I'm an Englishman in New York If "manners maketh man" as someone said Then he's the hero of the day It takes a man to suffer ignorance and smile Be yourself no matter what they say I'm an alien I'm a legal alien I'm an Englishman in New York I'm an alien I'm a legal alien I'm an Englishman in New York Modesty, propriety can lead to notoriety You could end up as the only one Gentleness, sobriety are rare in this society At night a candle's brighter than the sun Takes more than combat gear to make a man Takes more than license for a gun Confront your enemies, avoid them when you can A gentleman will walk but never run If "manners maketh man" as someone said Then he's the hero of the day It takes a man to suffer ignorance and smile Be yourself no matter what they say I'm an alien I'm a legal alien I'm an Englishman in New York I'm an alien I'm a legal alien I'm an Englishman in New York Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 Thanx Ful vsecna pesmica, ampak se se nikol nisem potrudla, da bi besedilo poiskala in prebrala in dojela. Zdaj mi je pa se bolj vsec Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Thanx Ful vsecna pesmica, ampak se se nikol nisem potrudla, da bi besedilo poiskala in prebrala in dojela. Zdaj mi je pa se bolj vsec Meni je tudi všeč ... ne glede na besedilo ...imam drugačne spomine vezane na to pesem ...hi hi Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.