mako106 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 The cristaL method--Born too sLow Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 IMAGINE --JOHN LENNON Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 HOWARD JONES - LIKE TO GET TO KNOW YOU WELL Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 HOWARD JONES - LIKE TO GET TO KNOW YOU WELL nkomas--sorry baby, i lost my touch Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Robie W.-Angel Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Madonna - Hung up Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Dr. Alban - Sing Hallelujah! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Madonna - Hung up ......... aja pa še to........ black eyed peas : my hupms......... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Josse Stone - Fell In Love With A Boy Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Natasha Bedingfield - I Bruise Easily Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Aventura-Conciencia Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Lucie Silvas - What You'Re Made Of Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Cool-Gwen Stefani Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Dr. Alban - Sing Hallelujah! uff to pa je nostalgija, štance iz zgodnjih 90ih Alanis Morissette >> Crazy Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 uff to pa je nostzalgija, štance iz zgodnjih 90ih Ja nostalgija na tiste čase ko smo še žural Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Ja nostalgija na tiste čase ko smo še žural a zej pa ne moreš več žurat? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Bryan Adams-Heaven Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Siddharta >> na soncu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 a zej pa ne moreš več žurat? veš da lah sam sem se spomnla kok ornk smo ga takrat žural brez prestanka Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 veš da lah sam sem se spomnla kok ornk smo ga takrat žural brez prestanka a ste takrat še kaj druzga brez prestanka lahko počel??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Gu-gu - Želim si na Jamajko Vse mi preseda, vse se mi upira,gnila ta družba, ki samo blefira. Dosti mi je šminkerskega smradalepih deklic, ki vsaka da ti rada. Frajer je le tisti, ki podira vse, kar leze, kar se ne upira. „Jutri bo bolje, novica je že znana,”lažejo znanci iz teve ekrana. Ouou, želim si na Jamajko,proti soncu vodim svojo barko. O, mama, mama, želim si na Jamajko,na Jamajko, jejeje. Dosti mi je nakladanja na plaži,blefiraj drugim, sebi vsaj ne laži. Družba moja opija se, tekmuje,nočnih pretepov več se ne sramuje. Slabo vino želodec mi obrača,pijan natakar drobiža mi ne vrača. Doma ni bolje, stari vsak dan gnjavi:„Baraba, naj Jamajka te hrani!” Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Gu-gu - Želim si na Jamajko Ta je pa dobr, me spominja na tabolše žure z bendom Joške vn! Drgač pa Madonna cel nov cd, pa tanov od Alanis Morissette. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Bryan Adams >> this side of paradise Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Wham >> last christmas Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koala 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Pink Floyd>>Another brick in the wall Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.