Pika Pikica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Gavin DeGraw - I don't want to be Dominik Kozarič - Ljubi jo nežno 4 Fun - Kraljica nočiČeprav se od vina vrti mi v glaviše sem v igri, nič me ne ustavidobro veš, kdo je v soboto kraljica nočiše nisi opazil, da sem te ujela, v mrežo, ki sem jo le zate napela, moj si in moj si nazaj zate ni več potiiiiiiiiii aha u jeah jeah! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Underworld: Born Slippy Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Boban Markovic Orkestar - Bugarcica Stresic ne znam prav razporedit, pa sem pustu. Trubaci so pravi zame!V Guco pa ne upam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Square One - Coldplay Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Squeez - La Isla Bonita Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Supergirl - Reamonn Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Slo Active - Briga me, če sploh me ne opaziš....briga me, če greš in te več niiiiiiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 no one learn from your mistakes... robbie williams Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Neisha - Malo tu malo tam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Destiny's child - Independant women part I Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Evanesence - Going under Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Narcotic thrust - I like it Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 RIHANNA - IF IT'S LOVIN' THAT YOU WANT Prelepo da bi bilo res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Leeloojamais - Ne zameri mi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Avsenik- Ja, ja, k je luštno ( po "službeni dolžnosti" ) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Zdajle pa mi gresta v uho Maček Muri in Sreča na vrvici. Barry White >> let the music play Ta komad pa mi je najhujši. Let the music playI just wanna dance the night awayHere, right here, right here is where I�m gonna stayAll night long, ooh, ooh, ooh, ooh, ooh, wee Let the music play onJust until I feel this misery is goneMovin�, kickin�, groovin�, keep the music strongOn and on and on and on and on and on and on and on and on and onAnd on and on and on and on Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Madonna - Hung up Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 anastacia - I'm out of love Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 love is in the air... Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 anastacia - I'm out of love Ta pa pr men zmer prime, kul komad. Trenutno:Alka Vuica - Ej šta mi radiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Trenutno:Alka Vuica - Ej šta mi radiš ****************************************** Bryan Adams-Somebody Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Ta pa pr men zmer prime, kul komad. Trenutno:Alka Vuica - Ej šta mi radišŠta? Madonna - like a prayer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Dire Straits-Romeo And Juliet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Madonna - Music Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 in ko enkrat bom umrl-magnifico Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.