Pika Pikica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Brian Adams - Please forgive me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 George Michael - Freedom Dobr tole! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 George Michael - Freedom Dobr tole! Od njega je vse dobr! California - Reci, da si nora nameeeeeeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Hypnerotomachia Poliphili 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Črtica - M2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ..da nihče te tako ne vnameeee Dominik Kozarič - Ljubi jo nežno Dobro jo poznam in bil sem slep takrat, ko nisem vedel, kaj imam. Bila nekoč je z menoj in vem, da sam sem kriv, da zdaj je tu s teboj. Trga mi srce, ker ti namesto mene si zraven nje, srečo enkrat spoznaš in ti si srečen lahko, da jo imaš!!!!!!!! Ljubi jo, ljubi jo nežnoin pazi na njeno srce, ljubi jo, ljubi jo nežno, ker bila je včasih moje dekleeeeeeeeeee... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Ewan McGregor & Ncole Kidman - Come what may ( Moulin Rouge) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Mariah Carey ft. Jermaine Dupri & Nelly >> get your number Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Nwe Swing Quartet - Rudolf Ojla, lubi! Vsele praznike ti želim Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ola, englbengl, hvala, enako Nickelback >> photograph Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Enrique Iglesias - I'm not in love Glih zame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Enrique Iglesias - I'm not in love Glih zame.Ne verjamem ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Komad mi je kul, naslov tud, v besedilo se pa sploh nisem poglabljal. Ha! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Komad mi je kul, naslov tud, v besedilo se pa sploh nisem poglabljal. Ha!Tc, tc, tc...sej sm ti povedala, da jst vse vem, k sm witch....tko da...ne glumi pred mano! Spet Dominik Kozarič -Ljubi jo (me) nežno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Enrique Iglesias - I'm not in love Glih zame. al pa Bailamos. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Santana & Wyclef Jean - Maria, Maria Titiyo - Come along Rihanna - If it's loving that you want Pika, na tvojem blogu sem en kometar pustu, pa čaka na cenzuro. Kako te naj nekdo nežno ljubi, če si pa tako groba? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Maroon 5 >> she will be loved Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 judy garland: somewhere over the rainbow Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefretete 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 judy garland: somewhere over the rainbow ja, jz tud!!! Pa Dorothy z rdečimi čeveljčki ... Da best! Citiraj Pesimist v priložnosti vidi le težave, optimist pa v težavi priložnost! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ligtning seeds--lucky you Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 bela snežinka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Bob Sinclar - From jamaica to the worldIt's just love, It's just love, why most the children play in the street?broken arms can fade the dreamspeace on earth to everyone that you meetdon't you worry? it could be so sweet just look to the rainbow you will see,the sun will shine 'till eternityI've got so much love in my heartno one can tear it apart feel the love generation X2 come on come on come on feel the love generation X2 dont't worry about a thing, gonna be all right why most the children play in the street?broken arms can fade the dreamspeace on earth to everyone that you meetdon't you worry? it could be so sweet just look to the rainbow you will see,the sun will shine till eternityI've got so much love in my heartno one can tear it apart Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 tool: sober Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Bob Marley - Exodus: Movement of Jah people! Oh-oh-oh, yea-eah!.......Men and people will fight ya down (Tell me why!)When ya see Jah light. (Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha!)Let me tell you if you're not wrong; (Then, why?)Everything is all right.So we gonna walk - all right! - through de roads of creation:We the generation (Tell me why!)(Trod through great tribulation) trod through great tribulation. Exodus, all right! Movement of Jah people!Oh, yeah! O-oo, yeah! All right!Exodus: Movement of Jah people! Oh, yeah! Yeah-yeah-yeah, well!Uh! Open your eyes and look within:Are you satisfied (with the life you're living)? Uh!We know where we're going, uh!We know where we're from.We're leaving Babylon,We're going to our Father land. 2, 3, 4: Exodus: movement of Jah people! Oh, yeah!(Movement of Jah people!) Send us another brother Moses!(Movement of Jah people!) From across the Red Sea!(Movement of Jah people!) Send us another brother Moses!(Movement of Jah people!) From across the Red Sea!Movement of Jah people! --- Instrumental break --- Exodus, all right! Oo-oo-ooh! Oo-ooh!Movement of Jah people! Oh, yeah!Exodus!Exodus! All right!Exodus! Now, now, now, now!Exodus!Exodus! Oh, yea-ea-ea-ea-ea-ea-eah!Exodus!Exodus! All right!Exodus! Uh-uh-uh-uh! Move! Move! Move! Move! Move! Move! Open your eyes and look within:Are you satisfied with the life you're living?We know where we're going;We know where we're from.We're leaving Babylon, y'all!We're going to our Father's land. Exodus, all right! Movement of Jah people!Exodus: movement of Jah people!Movement of Jah people!Movement of Jah people!Movement of Jah people!Movement of Jah people! Move! Move! Move! Move! Move! Move! Move! Jah come to break downpression,Rule equality,Wipe away transgression,Set the captives free. Exodus, all right, all right!Movement of Jah people! Oh, yeah!Exodus: movement of Jah people! Oh, now, now, now, now!Movement of Jah people!Movement of Jah people!Movement of Jah people!Movement of Jah people!Movement of Jah people!Movement of Jah people! Move! Move! Move! Move! Move! Move! Uh-uh-uh-uh!Move(ment of Jah people)!Move(ment of Jah people)!Move(ment of Jah people)!Move(ment of Jah people)! Movement of Jah people!Move(ment of Jah people)!Move(ment of Jah people)!Movement of Jah people!Movement of Jah people!Movement of Jah people! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 kyuss: h Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Trkaj - Odštevanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.