druidka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 guns n roses-welcome to the jungle Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Backstreet Boys : I still Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Sugababes - Shape of my heart Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Sonique : Feel so good Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Laura Pausini - Strani amori Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Laura Pausini : E ritorno da te Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 primordial: dark song Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Faith no More: The gentle art of making enemys Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Arsen Dedic: Pegasto dekle Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 gothard: ai vist lo lop Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Send me an angel, send me an angel, write now, write nooowwww....... pošlji mi angla, pošlji mi anglaaaa, piši zdaj, pišiii zdaaaaaaj...... :lol: a nisi ti kao neki dohtar full izobražen intelektualec, ki dela več ali manj v tujini, pa ti bi mogu angleščino obvladat k svoj matern jezik blefer :xx!: drugač je RIGHT NOW muahahahhaha, kok me nasmejejo razne kasntipe pa tripli pa katrine... eno in isto maslo bedniki :xx!: Magnifico >> hir aj kam hir aj go Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Arsen Dedic: Pegasto dekle A to spet jst? Dej mi že gmh, no. pošlji mi angla, pošlji mi anglaaaa, piši zdaj, pišiii zdaaaaaaj...... :lol: a nisi ti kao neki dohtar full izobražen intelektualec, ki dela več ali manj v tujini, pa ti bi mogu angleščino obvladat k svoj matern jezik blefer :xx!: drugač je RIGHT NOW muahahahhaha, kok me nasmejejo razne kasntipe pa tripli pa katrine... eno in isto maslo bedniki :xx!: Magnifico >> hir aj kam hir aj go A ni Here I come, here I go? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Njet, je kr Hir aj kam hir aj gou A dej no...mogla sm ga zbockat, k je tko smešn zgledal, k je triplu zasikal, pol je pa pisal hir aj kam hir aj go...če človk neb poznal komada, bi si res mislu svoje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 A dej no...mogla sm ga zbockat, k je tko smešn zgledal, k je triplu zasikal, pol je pa pisal hir aj kam hir aj go...če človk neb poznal komada, bi si res mislu svoje. fak, da si pa tok kratka, da nis dojela zakaj sm lih ta komad zavrtel... cjoooo, debil babji :xx!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 fak, da si pa tok kratka, da nis dojela zakaj sm lih ta komad zavrtel... cjoooo, debil babji :xx!: Ti pa res nisi noben dvojček, pizda nobene fore ne štekaš. Kdo je zdej debil? FAKIČ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 FAKIČ? oooo to mi je pa všeč Foo Fighters >> breakout Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 enigma: beyond the invisible Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Enigma >> age of loneliness Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Dominik Kozarič - Brez nje Zdaj več ne vem, kaj bi brez nje, predolgo mi bila je vse, del mojega sveta, tam, kjer dotika morje se neba, je skrit zaklad za naju dva, le ona me poznaaaa..... Za nameček pa še Ljubi jo nežnoooooooooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 sinatra: new york new york Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 All Saints >> pure shores Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Neisha - Malo tu malo tam Lepa pesmica... Pa še ena za kazen: Zmelkoow - Dragi Dedek Mraz ... "Prosim, Dedek Mraz uzakoni evtanazijo za vse naše pevce ki tako zelo trpijo rešimo jih muk ki jih rodijo srčne rane dragi Dedek Mraz to naj bo darilo zame!" ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Bryan Adams >> cloud number 9 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Come what may Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Magnifico Turbolenza >> giv mi mani (mix) <-- tak hud balkanski Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.