Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Queen - Too much love will kill you.. too much love will kill you... it's the same as none at all... zame ta pesem ne drzi... ne vem kdo jo je napisu May al Mercury... po mojem Mercury, k je devicka... nelogicn se mi zdi, da jo bi jo napisal lev(May)... jaz sem samo za extreme... mene vmesne variante ne veljajo... zame bolj velja tista od Queenov: I want it all!!! Jura Stublic i Film: Boje su u nama Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Euritmics - Sweet dreams Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ATB : Here with meYou're the one that turns me on,Been "waiting for you" oh so longCan't believe that you are here with me You're the one that turns me on,With someone else it feels so wrongFeels like you've been gone an eternity Want to start anewNever saying I'll make doYou've won me over again with your lovin' charmsWant to start anewWe were never really throughCan't believe that you are here with me Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Bob Dylan- HurricaneBob Dylan- House of the rising sunAlanis Morissette- Unset in Crazy Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 CCR: Bad moon rising Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 John Secada >> just another day (without you) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Kreso: Se je cas Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Allanah Miles >> black velvet Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Eric Clapton: Wonderful tonight Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 the Eagles >> hotel California Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Prezioso feat. Marvin - Sweet Love Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 The Doors - You're Lost Little Girl Beck - Lost Cause Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Bryan Adams >> iside out Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Disciplin A Kitschme - Bedroom Muzik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Beck - Lost Cause..to s mi dal pa dobro idejo, kaj naj dam gor.....ze seka:Beck: Loserlalalalalala.. I'm a loser baby so why don't you kill me... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ..to s mi dal pa dobro idejo, kaj naj dam gor.....ze seka:Beck: Loserlalalalalala.. I'm a loser baby so why don't you kill me... heheh, js sm se tud takoj na ta komad spomnu oz. sm se najprej na potujočo krsto Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Dire Straits - Tunnel Of Love Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Donna Summer >> I will survive Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Goran Bregovic &Wedding and Funeral band: Ederlezi Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Doors - Riders On The Storm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Gibonni >> divji cvit Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Ricky Martin >> livin'la vida loca Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Mariah Carey >> I still believe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 This is your life Joe Cocker Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Sugar Ray >> every morning Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.