Pika Pikica 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Mam glih Guess who gor. Se še kdo spomne American woman v originalu (je namreč njihova), al jo poslušate sam v verziji unga zumbota Lenyja K? lalalaLenny rulaaaaaaaaaa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Lenny rulaaaaaaaaaa! Jst ga pa nč ne obrajtam. Pa tud American woman je v njegovi izvedbi čist posrana. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Jst ga pa nč ne obrajtam. Pa tud American woman je v njegovi izvedbi čist posrana. lalala No, sej men tud Amreican woman ni nč kej spešl....sam ma pa druge hude...npr...Believe in me, Are you gonna go my way, Mr. Cab driver, Believe in me, Can't get you off my mind, Again, It ain't over till it's over, If you can't say no, I belong to you..... kaj pa na te pravš, gospodič? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
upanje 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 usojen nam vrtiljaka časkar vrti se vekomajje življenja krogneca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Metallica --> One Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Pink Floyd: Wish you were here Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Fell in love with a girl~White Stripes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Same boy you´ve always known~WS Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Annie Lennox: No more I-love-you's Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 The Bacon Brothers - Grey-Green Eyes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Fell in love with a girl~White Stripes - Green day - Basket case (old skul neo punkl!! ) Sometimes my mind plays tricks on me! - GOOD TO ME! - White Stripes!! - (garage post rock' n roll) Always be good to me, always be true to me... Good to me.... ! Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 rolling stones> time is on my side Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 No, sej men tud Amreican woman ni nč kej spešl....sam ma pa druge hude...npr...Believe in me, Are you gonna go my way, Mr. Cab driver, Believe in me, Can't get you off my mind, Again, It ain't over till it's over, If you can't say no, I belong to you..... kaj pa na te pravš, gospodič? Kaj gospodič pravi?Pravi, da bi mu bil kateri od naštetih komadov celo všeč, če ne bi vedel, da ga izvaja L.K. Drugač so mi pa odkritje lanskega leta Dave Matthews band. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Manic Street Preachers: There by the grace of God Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Music of the Mind - Jamiroquai (free acid jazz) Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Manic Street Preachers: If you tolerate this Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Big In Japan ... verzija Guano Apes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Depeche mode: Everything counts(in large amounts) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Depeche mode: Everything counts(in large amounts) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Depeche mode: Everything counts(in large amounts) Radiohead: Fake plastic trees Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 the Underdog Project >> summer jam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Wham - Last Christmas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Lacuna Coil --> Heaven Is A Lie Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 cat stevensfather and son Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Los Lobos: Cancion Del Mariachi Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.