druidka 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 primordial: bitter harvest Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Robbie Williams >> eternity Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 PRIMORDIAL: JOURNEYs END Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Fun Lovin' Criminals: John Gotti Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Procol Harum: The whiter shade of pale Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Phuture 2000 (Deepsky remix)....Carl Cox Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Nickelback : Photograph Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Sheryl Crow ft. Kid Rock >> picture Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Sheryl Crow ft. Kid Rock >> picture Oj čaw Sheryl Crow : Good is good Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Oj čaw Sheryl Crow : Good is good ola cao Sheryl Crow >> bad is bad Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 coldplay: green eyes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Sheryl Crow >> bad is bad A je tko naslov? US5 : Just because of U Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 A je tko naslov? US5 : Just because of U naslov je tko k si ti napisala, js se sam hecam Elvis Presley >> suspicious minds Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 naslov je tko k si ti napisala, js se sam hecam Elvis Presley >> suspicious minds Aja ok... Joss Stone : You had me Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Bon Jovi >> say it isn't so Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Bon Jovi >> say it isn't so yes it is x!x Shania Twain: Bite my lip Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 The Corrs : Long night Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Jem >> wish I Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Incubus : Drive Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Sugar Ray >> someday Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Emma Bunton : What took you so long Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Foo Fighters >> times like these Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Foo Fighters >> times like these Coldplay : Clocks Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Cyndi Lauper >> Time After Time Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Groove Coverage : Poison Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.