seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Eros Ramazzotti >> ti vorrei rivivere Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Nek : La vita e (Eiffel 65 remix) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Sting >> desert rose Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Sting & Craig David : Rise and fall Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 QUEEN: I WANT IT ALL Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 T.A.T.U. >> show me love Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Sugababes : Hole in the head Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 queen: under pressure Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Sugababes : Stronger Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Željko Joksimovič >> zaboravljaš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 queen: Im going slightly mad Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ATB : Here with me Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ATB >> Ecstasy Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ATB >> Ecstasy jaaaaaaaaaa Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Nelly >> ride with me Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 elvis presley: always on my mind Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 tina turner: simply the best Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Tom Petty & the Heartbreakers >> I won't back down Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 judy garland: somewhere over the rainbow Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 La Oreja De Van Gogh- Rosas En un día de estos en que suelo pensar"hoy va a ser el día menos pensado",nos hemos cruzado, has decidido mirar,a los ojitos azules que ahora van a tu ladoDesde el momento en que te conocíresumiendo con prisas Tiempo de Silenciote juro que a nadie le he vuelto a decirque tenemos el récord del mundo en querernosrefrain:Por eso esperaba con la carita empapadaa que llegaras con rosas, con mil rosas para mí,porque ya sabes que me encantan esas cosasque no importa si es muy tonto, soy así.Y aún me parece mentira que se escape mi vidaimaginando que vuelvas a pasarte por aquí,donde los viernes cada tarde, como siempre,la esperanza dice "quieta, hoy quizá sí..."Escapando una noche de un bostezo de solme pediste que te diera un beso.Con lo baratos que salen mi amor,qué te cuesta callarme con uno de esos.Pasaron seis meses y me dijiste adiós,un placer coincidir en esta vida.Allí me quedé, en una mano el corazóny en la otra excusas que ni tú entendías.refrainY es que empiezo a pensarque el amor verdadero es tan sólo el primero.Y es que empiezo a sospecharque los demás son solo para olvidar... Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 juanes...la camisa negra Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Junkie XL: Saturday teenage kicks Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Enigma >> loneliness (trance mix) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Mecano - Heroes de Antartida zgodbico o scottovem potovanju na antarktiko pripoveduje.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Mecano - Heroes de Antartida zgodbico o scottovem potovanju na antarktiko pripoveduje.. Aliana a si že kej premislila glede ponudbe??? Sade >> cherish the day Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.