Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Death in Vegas: scorpio rising Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Diana Krall - Days of Wine and Roses Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Aliana a si že kej premislila glede ponudbe??? Sade >> cherish the day Kere? (k jih tok dobivvam zadnje cajte, da res ne vem.. ) Mecano: Mujer contra mujer (sem glih dons zvedla, da je to nekak himna lezbijk v Espana ) ''kar mislijo drugi, ni pomembno...'' Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 REM: Man on the moon... tole bi bla lahko himna foruma! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 conexion latina--lotus blossom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Natasa Bekvalac: Kao nikotin Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
upanje 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 srce je popotnik.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 marilyn manson: numb Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 U2: Mysterious ways Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 tool: sober Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Yes >> owner of a lonely heart (Max Graham remix) ... Move yourselfYou always live your lifeNever thinking of the futureProve yourselfYou are the move you makeTake your chances win or loser See yourselfYou are the steps you takeYou and you - and that's the only way Shake shake yourselfYou're every move you makeSo the story goes Owner of a lonely heartOwner of a lonely heartMuch better than - aOwner of a broken heartOwner of a lonely heart ... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 seal: kiss from a rose Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 tool: sober odlično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 seal >> love's divine Then the rainstorm came, over meAnd I felt my spirit breakI had lost all of my, belief you seeAnd realized my mistakeBut time threw a prayer, to meAnd all around me became still I need love, love's divinePlease forgive me now I see that I've been blindGive me love, love is what I need to help me know my name Through the rainstorm came sanctuaryAnd I felt my spirit flyI had found all of my realityI realize what it takes 'Cause I need love, love's divinePlease forgive me now I see that I've been blindGive me love, love is what I need to help me know my name Oh I, don't bet (don't bend), don't break (don't break) Show me how to live and promise me you won't forsake 'Cause love can help me know my name Well I try to say there's nothing wrongBut inside I felt me lying all alongBut the message here was plain to see Believe me 'Cause I need love, love's divinePlease forgive me now I see that I've been blindGive me love, love is what I need to help me know my name Oh I, don't bet (don't bend), don't break (don't break) Show me how to live and promise me you won't forsake 'Cause love can help me know my name Love can help me know my name. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Red Hot Chili Peppers - Give It Away Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 odlično itak Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 seal >> crazy Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 marilyn manson: i want to disappear Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Elton John - sacrifice Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Red Hot Chili Peppers - Under The Bridge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Coldplay - Swallowed In The Sea Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 guns n roses: i used to love her Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Gwen Stefani >> hollaback girl Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 nina pušlar: ni ona Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Coldplay - What If Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.