mako106 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 dorian gray--za tvoje oči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 The Rolling Stones - Sympathy for the Devil Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 The Rolling Stones - Sympathy for the Devil Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 The Rolling Stones - Sympathy for the DevilTreniraš kaj na plunko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 treniram treniram Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 treniram treniram Škoda, da so nama pevko ugrabili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 monty python: always look on the bright side of life Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 crvena jabuka--to mi radi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Zaklonišče prepeva - Budi se Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 morcheeba--be yourself Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tutti-frutti 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Anita Ward: ring my bell Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 monty python: always look on the bright side of life Js mam pa Sophie B. Hawkins, Wilderness album zelo lepo paše na ušesa... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 jewel: hands Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 edith piaf: la foule Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 reamonn- supergirl Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 PREZIOSO - Bonjour Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 everything but the girl--walking wounded Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 cat stevenswild world Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 mamas and papas: california dreaming Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Sophie B. Hawkins, DAMN!, Wish i were your lover haha kok dobr zatuli tisti damn, škoda da ga ne mal bolj hehe ouyeah Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 u2 beautiful day pa se res je.. ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 groove armada-hands of time Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Edo Maajka - no sikiriki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Phil Collins - Against all odds Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 living colour--never satisfied Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.