mako106 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 e-z rollers--walk this land Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 luca turilli: to magic horizons Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estrela 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Na vsakem vrtu raste roža.Jaz pa nimam noža. Citiraj Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Joan Osborne: One of us Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Joan Osborne: One of us Hate It or Love It - The Game Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Hate It or Love It - The Game samo love pride v poštev Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 samo love pride v poštev November Rain - Guns N' Roses Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 uuuuu, kul si me spomnu, že dolg nism slišala tega komada js mam pa zdej: Scorpions: Wind of change Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 MAMBO KINGS - Ena ni nobena Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Glasbenega filinga za enkrat danes še ni Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Nude : Tako lepo si zlomila mi srce Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 guns n roses: dont cry Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 archive--so few words Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 norah jones: cold cold heart Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Roxy Music: Avalon Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 El Gran Combo - Brujerija (salsa remix), Gipsy kings-salsa latino, Baila baila-Chayane ... Pri nas je SONCE Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 pretenders: dont get me wrong Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Bryan Adams-this side of paradise Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 ko te ni noči so spet hladne, v meni bolečina tli, ko te ni ... --> Sound Attack Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Borba - Teodulija Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 No Me Ames (salsa)- Jenifer Lopez f.Marc Anthony Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 v beli vili stanovala si, ki baha se v naši ulici, ko bila si PEGASTO DEKLEEEE Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Billie Jean - Michael Jackson Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 BABY TWINS - Le ena bo tvoja Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Sophie B Hawkins, Let me love you up Baby I dreamed of you last nightIt was a lovely dream all rightI wish that this one could come true'Cause it was made for me and youSo I'm a Scorpio and Scorpios knowWhat is soon to comeHow can I help who I amIt's the truth I'm no lambBut I won't do you no harm Let me love let me love let me love let me love you upLet me love let me love let me love let me love you up Te souviens-tu de la nuit du manégePour moi e'etait vrai happinessAnd it could only be shared by us twoComme une bissouTu me manques tu me manquesTu me donnes des frissonsDon't be long j'ai besoin de tuEnchantée e'est ParisAu revoir e'est la vieBut I won't let go of you Let me love let me love let me love let me love you upAah doucement ouiLet me love let me love let me love let me love you upMaintenant iciLet me love let me love let me love let me love you upS'il te plaîtLet me love let me love let me love let me love you upAaah mon coeur français I don't careTous sont juste I'amour et la guerreHow can we speak of love that runs so deepSssh, secretly Let me love let me love let me love let me love you upAah doucement ouiLet me love let me love let me love let me love you upMaintenant iciLet me love let me love let me love let me love you up.......... So honney, let me love let me love let me love let me love you up.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.