Larsy 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Puddle of mud : Blurry Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Where Do I Belong - Anastacia Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Beat It - Michael Jackson Billie Jean - Michael Jackson Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 PJ-Other Side it's not the same without you up herecan't find my wheelsyour absence is what breeds this fearwarm breath and all it stealsyou can't know how it feels to be in hereall the dark horse fields, befriendin' meplayin' ain't the same without you herewe've come to hate the golden rulecannot seem to make the dots connectthe morning light don't show you nearyou can't know what it's like to bleed from herethe blackened world grows white, it goes nowhereoooh hoo..death ain't the same without you, deari make the others run and hidenew york streets seem to make it worseall this noise inside the quieti can't hold on, the weight you bearmy body's broken fast, please lift me upyou can't know what it's like to be insidethe fading melodies can't beat my needi'm not the same without you herehow can i quit to be theresit and starestare..begging for a prayer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Pearl Jam - Dissident Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 don't know much about history, don't know much about biology, don't know much about the French I tookbut I do know that I love you and I now that if you love me too, what a WONDERFUL WORLD this could be ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 kyuss: mudfly Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Since I Met You Michael Quatro Chanson du chevrier Jo Roland Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 it must have been love, but it's over now ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Mi se mamo radi na "ripit" opcijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Mi se mamo radi na "ripit" opcijo Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Sugababes : Conversation over Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 tud men ja Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Tanci posluša radio zdele Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Tanci posluša radio zdele a moras vse povedat mihaelos pa poslusa ventilator od racunalnika Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 a moras vse povedat mihaelos pa poslusa ventilator od racunalnika Razumite tole kot: Malce miru vedno paše Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Semplicemente - Zero Asoluto Buona note a me buona note a lei... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 mike oldfield--only time will tell Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Pravkar gledal na tv en komad; Save The Last Dance - ena nova priredba...in sem gledal spot, kako plešejo Salso Prav me je prijelo, da bi šel plesat !! Morem se vključit v kak program za ples - Salse, hočem se jo naučit v nulo...ker tisto kar so delali na spotu...ne zmore vsak ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 to je tudi moja želja.... Sam ne vem še kdaj Hud ta komad Save the last dance for me Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Wild Way - The Darkness Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Big City Life - Mattafix Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 ATB : Ecstasy Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 radio siol - kr neki Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Green Day : When September ends Savage garden : To the moon and back Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.