maticml 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Zaklonišče prepeva - Žitje Miće Murićija Ta komad me pa v dobro voljo spravi vedno. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Welcom To Wherever You Are - Bon Jovi Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Amil Stewart: Knock on wood Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Check On It - Beyonce Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Kje so tiste stezice ki so včasih bile - Ljudska ( po snegom ) Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Puške ter Rože >> Ne joči Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Simple plan - Untitled Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Don't Bother - Shakira Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Mavericks - The lion sleeps tonight Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Abba : Gimme gimme gimmeKeane : Bend & Break Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 bajaga--zažmuri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 bajaga--zažmuri Zoran Predin - Pražen krompir Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 aretha franklin: rescue me Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Robbie Williams : Advertising space Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 billy idol--sweet sixteen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 delam, delam, delam, delam kot zamorc Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Dino Merlin & Željko Joksimović - Supermen ...ljubav se ne piše tako, oko za oko, zub za zub... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 KO SE ZJUTRAJ ZBUDIS Nisem verjel ko govorili so mida ima jutro drugacne ociin ni dalec dan ko iskal bom pogumda lahko bi ze zvecer ji dejal:"Ko se zjutraj zbudisvzemi sminko s seboj,cisto potiho odidi.Tvoja usta so suha in tuja si miko se zjutraj zbudis." Videl sem damo, ki sama sedi,pustil sem druzbo pridruzil se ji.Oblekla je plasc in odsla sva domov;bal sem se, da njej morda bom dejal:"Ko se zjutraj zbudis... Vprasala me je kaj z menoj se godi,ko me ucila je mnoge stvari,prepolna bila je ucenih besed,le kako bi sploh lahko ji dejal:"Ko se zjutraj zbudis... Dan je bil kratek kot vsak zimski dan,v temi poljubil uvelo sem dlan,poklical sem taksi in dal ji denarin na koncu ji taksist je dejal:"Ko se zjutraj zbudis... Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 rem--loosing my religion Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 lou reed--walk on the wild side Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Narcotic Trust : I like it Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Creed >> with arms wide open Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 lačni franz--ne mi dihat za ovratnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Valentino Kanzyani : Leliwa Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Aerosmith >> crazy Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.