kokica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ABBA - I Have a Dream Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Joss Stone - Sleep Like A Child Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Puff Daddy >> best friends Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Vanessa Carlton - A thousand miles Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Foo Fighters >> times like these Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Ruslana - Wild dance Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Christina Milian - Dip it low Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Joss Stone - Right To Be Wrong Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Nelly ft. Tim McGraw >> over and over Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 dead or alive, I send you all my kisses! :kiss: :kiss: :kiss: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 dead or alive, I send you all my kisses! :kiss: :kiss: :kiss: For me? You shouldn't have. Darude - Sandstorm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ocitno sem jih teb Pikica, ce si jih ti ulovila! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ocitno sem jih teb Pikica, ce si jih ti ulovila! Hvala...paše, če te kdo vsaj virtualno mal pocrkla. Dido - Life for rent Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 saj vem da ze tezim, sam pac - pesem pocutja, sem si jo dala spet gor.- ker cist shizim.1x (pred 20 leti) sem si zarad tega komada zasrala prevoz iz kranja dam. ker PLESEM!!!! (pol sem pa stopala dam sesuta v mrazu pozim ob kakih 6h zjutraj ) You spin me right round, babe, right round, like a record, babe, right round round round Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 saj vem da ze tezim, sam pac - pesem pocutja, sem si jo dala spet gor.- ker cist shizim.1x (pred 20 leti) sem si zarad tega komada zasrala prevoz iz kranja dam. ker PLESEM!!!! (pol sem pa stopala dam sesuta v mrazu pozim ob kakih 6h zjutraj )You spin me right round, babe, right round, like a record, babe, right round round round Sej je dober komad...sam nevem čist točn, kdo ga poje...men zveni, k depeši, sam vem, da niso....evo, si bom kak njihov komad dala, k sekajo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 a poznas? fantastica - dead or alive (doa) zdej pa poslusam se hujsi komad: SEX DRIVE!!! (my engine is hot ) hudo, se to si poisc!!! x!x sex drive - dead or alive! ravno poslusam! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Sheryl Crow >> good is good Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Red Hot Chili Peppers - Havana Affair Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 rhcp - (anthony kiedis,. sco, dober tip, pa dobra muzka, sam sem jih mal sita, vseen, sam so dobri, vseen ) donna summer, zakon, men se boljs I feel love, shizim od 5. razreda, noben stekal, ker sem bla bolj... pac. kaj jaz vem.. da ne govorimo o komadu Money talks, ki je ena taka crnka a la donna sumer.. po nabijanju muzke.. ful gas, spon k svina, saj mamo to nekje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Semisonic - Secret Smile Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Un se mi loada...you spin me round round...ta drug pa ni ni....bom še kdaj probala. Grem poslušat...zakaj ga pa neb poznala? Sej ni tok star komad! Če pa je, mi je pa že v uho padu, k je dobr....kul muska, res! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Stevie Ray Vaughan - Tightrope spomini na osnovno šolo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Depeche mode - Never let me down again Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Novi Fosili - Milena , pa Nebeske Kocija, pa Neven Zuti pa la la la la la Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Wheatus - A little respect Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.