mako106 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 surf riders--the lively ones Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 parni valjak--samo san Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Sugar Ray >> shot of laughter Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 primordial: graven idol Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 P.Diddy ft. Usher >> I need a girl Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 morcheeba--trigger hippie Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 seal: waiting for you Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Incubus >> wish you were here Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 queen: now im here Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 California: ne pozabi me Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 seal: kiss from a rose Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Namesto koga roža cveti (Kreslin) Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 james asher--royal blue Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 queen: im going slightly mad Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 FEMINEM - Kaznit ču te ja Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 V mislih se mi rola AFRIKA - Izvajalec je Pihalni orkester Logatec ( tega komada sigurno še niste poslušal ) Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 When I'm Gone - Eminem Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 FEMINEM - Kaznit ču te ja Ta petek v The Cityju-Koper Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 "Wishing It Was"--Santana Beauty and grace is what touches me most Good time can put me in fear Always feel safe when things are bad So I cannot let you come near It seems that I thrive on the dark side of things I always feel alive when the death bell rings Now you have come and bring out the tears in me Pain never makes me cry, but happiness does It's so strange to watch my life go by Wishing it was Wishing it was more like a fantasy Where everyone surprises me Wishing it was This feeling won't last cause I cannot survive I tell you I've been here before When it's movin this fast It's a matter of time One of us walks out that door It seems that I thrive on the dark side of things I always feel alive when the death bell rings Now you come and you bring out the tears in me Give this some thought And I'm sure you will know This is the way it must be Emotions will rise, emotions will flow You bring out the tears in me It's so strange to watch your life walk and where everyday I've been burning the candle at both ends And lied the truth I can't pretend This is why I will not stay baby Just like that I'm on my way Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jabolček 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Situacija je resna, noga leva, desna.... stari, kere hude bejbe... ma, ko slišiš nekaj po radiu, potem pa ne moreš iz glave spravit Citiraj Bilo je prijateljstvo,ki je postalo skrivnost...bili so kraji, kamor se ni moč vrniti... bile so laži, ki jih je bilo potrebno izgovoriti... in bila je resnica, ki je ni bilo mogoče zanikati (brokeback mountain) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Coldplay >> talk Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Gemelli diversi - Prima o poi Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 bon jovi: all i want is everything Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 sex drive (doa) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 sex drive (doa) Poslušaš ti še kaj druzga, poleg tega sex drive ?! Negrita - Rotolando Verso Sud The darkness - One way ticket Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.