Mick 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ...bom poslušal 13. 3. v živo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Cant you hear me knocking........stonsi......uaaaaa, kaj dela sax k se vključi....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Whitney Houston: One moment in time Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Pearl Jam - Thin air Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 dorde balasevic- balade u zivo Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Pearl Jam - Crazy Mary Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Sugar Ray >> someday Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Pearl Jam - Yellow ledbetter Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 tool: crawl away Crawl awayyou crawled away from me.slipped away from me.I tried to keep ahold,but there was nothing I could say.you slid and crept awayand there was nothing I could say.so what you're trying to say... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Bon Jovi >> midnight in Chelsea Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 bon jovi: hearts breaking even Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Jem >> wish I Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 DELIRIUM - Silence Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Bryan Adams >> run to you Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 queen: now im here Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Maroon 5 >> this love Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 he Exploding Thumbs--The Sky Holds The Sun Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 eric clapton: wonderful tonight Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Ralph Myerz & The Jack Herren Band--a special morning Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 the platters: the great pretender Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Red hot chilli papers - By the way Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Cascada - how do you do Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 oliver- vjeruj u ljubav Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Ben Harper--Show Me A Little Shame You, you've been looking at me just a little too long, now I can never look the same Blindness and kindness, there's no difference in the two When I can no longer see the good in you So won't you show me a little shame Won't you show me a little shame Now 'cause I'm, I'm a gentleman Before gentlewomen so-called ladies keep breakin my heart Show me your house, show me your home, show me how it could all fall apart So won't you show me a little shame Won't you show me a little shame Won't you show me a little shame 'Cause now I wake up in the morning more tired than before I slept I get through crying and I sat up and before I wept I get through thinking and the thoughts have left my head I get through speaking and I can't remember not a word that I said You change your mind so many times, I wonder if you have a mind at all And I rather be by myself than to have your lonesome company come to call So won't you show me a little shame Won't you show me a little shame Won't you show me a little shame Won't you show me a little shame Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Lee Ryan >> army of lovers Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.