Mick 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Ghetto Woman.....Wright, Mac Rebernack, Starr Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 aretha franklin: it hurts like hell Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 teens - i promised myself Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Faith Hill--Wish For You A setting sun that paints a tie-dyed skyA feather bed, an ancient lullabyA kiss good night from one whose love is trueThat's the kind of day i wish for you A field of flowers dancing in the springA little creek, a tree, an old rope swingCotton candy clouds against the blueThat's the kind of day i wish for you First love with all its stormRaging like fire withinTossing your heart to chance You swear the dance will never end But then it does and someone says goodbyeAnd after all those empty nights you criedThe morning that you wake up good as newThat's the kind of day i wish for you The faith of knowing deep inside your heartThat heaven holds more than just some starsSomeone's up there watching over youThat's the kind of day i wish for you Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Joss Stone - Sleep Like A Child Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 P.O.D >> youth of the nation Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 RHCP-Dosed Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Robbie Williams - The Trouble with Me Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 enigma--second chapter Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 enigma--age of loneliness Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Richard Marx >> hazard My mother came to Hazard when I was just sevenEven then the folks in town said with prejudiced eyesThat boy's not rightThree years ago when I came to know MaryFirst time that someone looked beyond the rumors and the liesAnd saw the man inside We used to walk down by the river She loved to watch the sun go downWe used to walk along the riverAnd dream our way out of this town No one understood what I felt for MaryNo one cared until the night she went out walking aloneAnd never came homeMan with a badge came knocking next morningHere was I surrounded by a thousand fingers suddenlyPointed right at me I swear I left her by the riverI swear I left her safe and soundI need to make it to the riverAnd leave this old Nebraska town I think about my life gone byHow it's done me wrongThere's no escape for me this timeAll of my rescues are gone, long gone I swear I left her by the riverI swear I left her safe and soundI need to make it to the riverAnd leave this old Nebraska town Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 donna summer : hot stuff Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 A Chiara Piace Vivere - Gemelli DiVersi Come al solito ci si ritrova quacon la banda del bar fuori cittàparli serenamente di tutto e di nientespesso è qualcosa che non ti vac’è una novità staseraaria di bufera c’è Ale che sclera!Sai se ne va male a parlare degli sbarbatidice che è normale che ormai siano un po’ malaticambiati da come eravamo noispiazzati da un mondo di falsi eroinon si ribellano si aggregano supinisi tirano cretini tra tv e telefonini sai…ma io gli faccio “fai di tutta l’erba un fascio”allora ero d’accordo ma penso l’opposto ora che ho conosciuto Chiaraveniva da scuola per una firma e una parolae poi facendo due passi più in làmi ha raccontato un po’ quello che fa...A Chiara piace correre tra i prati e tuffarsi nelle nuvolelei ride con poco ma mai per nientea Chiara piace scriverelei sa che è importante parlare alla gente e ama farla ridereper lei non hanno senso nemici ed alleati a Chiara piace vivere…E tu stai lìChiara la vedi sembra solama non è così è.. no è che non dice una parolasei grande giàma crescerainell’ l’infinito dei tuoi sogni e dell’inchiostro che useraisai che la guerra è ipocrisianon conta un dove un quando un’etniae dare agli altri il poco che haivuol dire amare più che puoi pulire il mondo dai suoi guaibrilla un diamante negli occhi suoibasta uno sguardo ti accorgeraiche a Chiara piace correre tra i prati e tuffarsi nelle nuvolelei ride con poco ma mai per nientea Chiara piace scriverelei sa che è importante parlare alla gente e ama farla ridereper lei non hanno senso nemici ed alleati a Chiara piace vivere…Tu guarda Chiara e impara un po’da quella timidezza che nascondere non si puòascolta Chiara e lei ti diràche vuole crescere…Per Chiara è importante parlare alla gente e ama farla riderea Chiara piace vivere…Un Altro Ballo - Gemelli DiVersi Non ti aspettavo stasera,questa volta è la sorte che Gioca le sue carte per meE da quando sei arrivata Credimi mi piace guardare quanto sei sexy Mentre muovi a tempo i tuoi fianchi e parli con gli occhi Senti si tratta già di sentimenti Sai non resisto lascia che mi presenti Non vorrei sembrare banale o maleducato C'è che mi hai flashato con il tuo sexappeal innato Chiedo soltanto un altro ballo con te Poi sarà ciò che sarà, sarà il destino a scegliere… Rit.Vorrei un altro ballo con te Babyvedrai saremo solo io e te in balia di un sognosfiorandocidanzandofino a non poterne più non fermarti ed io non smetterò mai… Non so né da dove sei venutané perché sei quiso che mi è bastato un ballo per conoscertiuno sguardo solo per convincermi checon te ballerei tutta la vita…Ma la nottepassa in fretta e con se ti porta viadammi solo un altro ballo e potrò sentirti mia… Rit. Hey lady che ci fai laggiù?Non vedi che sei solo tu che non ti muovi? So che se solo volessi mi ipnotizzeresti su, perché non provi?Dammi le mani bambina e stammi vicino fino a farmi perdere nel sapore del tuo respiro fino all'ultimo giro per poi domani svegliarmi al mattino col tuo profumo divino ancora sul cuscino sai non c'è molto da dire l'istinto parla da sé se chiama stallo a sentire e fidati di me Baby… Rit. Ma la notte passa in fretta e con se ti porta via dammi solo un altro ballo e potrò sentirti mia… Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 inxs: need you tonight Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 inxs: need you tonight Anybody Seen My Baby - The Rolling Stones Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Christina Aguilera - I turn to you Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 rolling stones: dont stop Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Princes Of The Universe - Queen (Highlander Theme) Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Everything I do - Bryan Adams Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 bon jovi: all i want is everything Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Lee Ryan >> army of lovers There's an army of lovers dying to meet you Dying to make your acquaintance It could be you or it could be me So don't let go Because I need you so I'm yours and you are mine There's something about you baby I want to hold you tonight Accidents happen strangest of places How come they happen at all Look for the turning for something or nothing I won't let go because I need you so I'm yours and you are mine There's something about you baby I want to hold you tonight Every time I see you, you complete my life Got to find an answer, stay with me tonight Stay with me, oh baby won't you stay with me Stay with me There's an army of lovers dying to meet you Dying to make your acquaintance Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 inxs: what you need Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 platters: only you Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 When I'm Gone - Eminem Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Moby - Beautiful Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.