mako106 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 faith no more--easy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Amerie - One Thing Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Moby - Beautiful Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Nelly & Tim McGraw : Over and over Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Angie Stone : Wish I didn`t miss U Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 people under the stairs--hang loose Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Oliver Dragojevič Tiha noč Tiha noč i raduju se svi,tiha noč ja ne znam kde si ti...Bože moj ne ostavljaj me tina svijetu tom bez ljubavi...Bože moj za grijehe sve oprosti mitiha noč u duši hladno je.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Enrique - Not in love Lia....tega pa znam....dober je tale DragojeBič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 tale je še boljša More, more more plavo..... se mi kr sline cedijo po Dalmaciji Mi smo hrvatski mornari.... Dalmatinke cure fine hočem poletje in to takoj... ma smo razvajeni pol bomo pa spet jokal ko bo +30 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Men je pa od nejga všeč: Bez tebeeeeee, nestat če suncaaaaaaaa, druge ču prositi za malo ljubavi.... ali pa: Jer na moooooje zadnje veeeeče, sa mnom nitko zaplakati nečeeeeeeeee, ni za dušuuuuuuu vino pitiiiiiiiiii, samo ti češ gorke suze liiiitiiiiiiiiiiii! ali: Neka se drugi radujuuuuuuu, neka me nočas ne oplakujuuuuuuu. jer čemu život, čemu sveeeeeeeeeeeeeee, kad sreče nema za meneeeeeeeeeee..... U, kok so moje pesimistične....jao, jao. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 pa maš res čudne kaj pa na tole od Rock and Banda Vedno te bom ljubil Ko zaljubil se vatevsi so rekli ta ni zatea življenje brez ljubezniživijo le tihi treznimočno me zdaj objemi njih besedam ne verjemioni so se že vdali svoj poraz so že priznali Vedno bom le tebe ljubilpa čeprav bi te izgubille ob tebi bom res srečennaj trenutek ta bo večen,naj ljudje kar govorijo,ker ljubezni se bojijojaz ob tebi sem res srečennaj trenutek ta bo večen. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Ja, ta tud ni švoh. JSt sm pa od Phila Collinsa zdele poslušala...When I'm feeling blue all I have to do is take a look at youuuuuuuu! Najs! Naslov je pa A groovy kind of love...pa mirna je....zloadat takoj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 đavoli--pričaj mi o ljubavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 sam cuker *** Najboljša je ta Faraoni Ne jst te nimam rad Jaz te nimam rad ne jaz te nimam radin če me včasih zanese in se zdim kot bedakje to res zato, ker mi je takrat lepoin pozabim na vse in je že tema zlato. Jaz te nimam rad ne jaz te nimam radin če te včasih poslušam kakor zvesti vojakje to res zato ker sem včasih šibakin ne maram prepirov za vsak drugi korak. KER JAZ SEM PTIČ KI LETI POT KI BEŽIKER SEM DAN BREZ VEČERA IN SEM MRAK BREZ NOČIKER JAZ SEM TAKŠEN IN PIKA DRUGAČNEGA NIČE ME HOČEŠ ME VZEMI OD MENE BOLJŠEGA NI Jaz te nimam rad ne jaz te nimam radin če se včasih postavim kakor glavni junakje to le zato da ti povem da sem taksaj nihče me ne dobi še najmanj pa ti...... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Natalie Imbruglia - Big mistake Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 še en cukrček đavoli--ostani uz mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Ne težit Rock and Band Ko pridem spet domovne vpraš me kje sem biusej veš da sm se ga dans spet mau napiuČe pa hočeš moja bitprosim te ne težit! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 še en cukrček A to je name letel? Sej jst nism strelak, veš. Phil Collins - Sussudio Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Michael Buble - Feeling good Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 nick cave&kylie minogue: where the wild roses grow Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 A to je name letel? Sej jst nism strelak, veš. kaj..a se počutiš kot cukrček ena strelskabalaševič--posvađana pesma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 kaj..a se počutiš kot cukrček Michael Buble... še vedno ista...feeling good, jo mam kr na repeat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 metak--da mi je biti morski pas bi mačora pojedel...ravnokar se mi je v posteljo polulal...da mu j.... mater...najrajši bi ga fuknil skoz balkon..še dobro, da je malo budista v meni...faker mali p.s. sem mu pozabil wc spucat, saj drugače ni tak slab Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Dalmatinske drage lukeOliver Dragojevič ..daleke i sijajne zvijezde..još me zovu pisma još mi budu stare sne... još uvijek i ja na Harley Davidsonu here I come pa še vrag naj pocitra mačka v postelji Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
upanje 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 la luna- belinda carlisle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.