druidka 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 vlado kreslin: nekega jutra ko se zdani Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Gareth Gates >> sunshine (club mix) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Neisha- kar vse kar mam na compu - glas je fenomenalen Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 enigma: beyond the invisible Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 lene marlin: the way we are Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 zdravljica - MEF & NOB Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 So many things Sarah Brightman Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 ERYKAH BADU - Baduizm Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Madonna - Frozen Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 guns n roses: civil war Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 SIMPLE PLAN-- Meet You There Now you're gone,I wonder why,You left me hear,I think about it on,and on, and on, and on,and on, and on again.I know you're never coming back,I hope that you can hear me,I'm waiting to hear from you.. Until i do,You're gone away,I'm left alone,A part of me is gone,And I'm not moving on,So wait for me,I know the day will come.. I'll meet you there,No matter where life takes me to,I'll meet you there,And even if I need you here,I'll meet you there. I wish I could have told you,The things I kept inside,But now I guess its just too late.So many things remind me of you,I hope that you can hear me,I miss you,This is goodbye,One last time.. You're gone away,I'm left alone,A part of me is gone,And I'm not moving on,So wait for me,I know the day will come.. I'll meet you there,No matter where life takes me to,I'll meet you there,And even if I need you here,I'll meet you there,No matter where life takes me to,I'll meet you there,And even if I need you here,I'll meet you there. I'll meet you there.... And where I go you'll be there with me,Forever you'll be right here with me.. I'll meet you there,No matter where life takes me to,I'll meet you there,And even if I need you here,I'll meet you there,No matter where life takes me..I'll meet you there,And even if I need you..I'll meet you there... I'll meet you there...I'll meet you there.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Anybody like somebody sometimes pjesmanepoznatogporijekla...... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Pa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Na slamci se pozna,da sta ležala dvaaaaaaaaaaa Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 radio Siol Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Alanis Morissette - Crazy Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Beyonce - Check On It Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 animatori--kao ogledala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Alice Coper: poisen Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Big City Life - Mattafix Stick Witu - Pussicat Dolls Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 B. Antonacci: Sappi amore mio sappi amore mio che il brutto tempo non e sempre un temporale Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 soul surfing--fat boy slim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 To & Fro - Mattafix Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Gavin De Graw - Cheriot Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 alanis morissette--simple together Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.