mako106 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 FROM FIRST TO LAST--"Note To Self" Two roads... split off from here, and my life goes running in opposite directions.Exaggerating the barrier between who I am, and who I want to be. I wanted to be that breath of fresh air, When everything smelled so insincere.But this taste still lingers in my mouth, Deceit has ways of sticking around.And I'm ready to disappear, Vacation seems far, seems far from here. Note to self: I miss you terribly. This is what we call a tragedy. Come back to me, come back to me, to me.Note to self: I miss you terribly. This is what we call a tragedy. Come back to me, back to me, to me. I can feel my mind, wandering again. Into where I don't know, and will I ever get home?Time starts moving, faster than I can. And I'm sick of this scene, I need to break the routine. I can feel my mind, wandering again. Into where I don't know, and will I ever get home?Time starts moving, faster than I can. And I'm sick of this scene, I need to break the routine. Two roads... split off from here, and my life goes running in opposite directions.Exaggerating the barrier between who I am, and who I want to be. Which part of me is lost? I feel so close, and yet I am so far.Which part of me is lost? I feel so close, and yet I am so...far!... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 The KLF - Last Train To Transcentral Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Get Up, Stand Up - Bob Marley Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 the shadows are on your sideas soon as the lights go down...in the darkest place you can find, you belong to the hands of the night! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Mario- Let me love u Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 :!!: Depeche Mode-Suffer well Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Like Toy Soldiers - Eminem Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Sugar Ray >> shot of laughter Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 do you realy want to hurt me~culture club. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 los lobos: come on lets go Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 we be burnin~sean paul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 platters: stand by me Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 darts of pleasure~franz ferdinand Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 bon jovi: all i want is everything Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 neisha, planet za zadet Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 therion: blood of kings Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 therion: blood of kings Snoop Dogg ft. Justin Timberlake >> signs Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Don't Worry, Be Happy - Bob Marley Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Bryan Adams - Everything I Do The Rolling Stones - Anybody Seen My Baby Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 therion: black sun Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 norah jones: come away with me Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 The Rolling Stones - Anybody Seen My Baby Ta je tok fajn, ja... Jaz pa zdele Vangelis poslušam za relaksacijo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Mike Oldfield - Etude Odlično za živčke (vsaj zame, no...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Lisa: Sempre La tenerezza, la nostalgiaIl rimpianto, la poesiaQuante cose sei questa sera tuChe sei lontano e non mi pensi piùSon malata ormaiMa non m'importa di guarire saiÈ il dolore più sublimeQuello che mi fa soffrire Sempre, sempreQuasi fino a diventare nienteIlludendomi di scegliereLe parole di una scena cheÈ la stessa daSempre, sempreQuasi fino a diventare nienteSolo amore se amore èQuesto buio a cui non ci si abitua maiQuesta luce nell'animaChe nessuno può comprendereAll'infuori di te Ti scrivo da una cameraNella semi oscuritàDa qui posso commuovermi di nascosto al mondoAl quale ormai mi sento estranea nel profondoL'immenso e il suo contrarioSono luoghi del mio cuoreE sei tu ora quel mareDa cui mi lascio trasportare Sempre, sempreQuasi fino a diventare nienteQuesto buio a cui non ci si abitua maiQuesta luce nell'animaChe ancora splendeSempre, sempreFino a farmi diventare nienteFino a farmi diventare niente Questa luce nell'animaChe nessuno può comprendereAll'infuori di te (No, Mel, pa ne boš zdej jokala ) Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 mb--woody green Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.