druidka 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 a ni naslov te pesmi find love? enigma: beyond the invisible Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 a ni naslov te pesmi find love? enigma: beyond the invisible ma oba naslova... Enigma >> mea culpa part II ta komad je prou fukish Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 ma oba naslova... Enigma >> mea culpa part II ta komad je prou fukish ga pravkar poslušam Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 ga pravkar poslušam maš različne mix izvedbe... Enigma >> age of loneliness ta komad mi je noro všeč oz. mi paše pri teku v naravi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 enigma: gravity of love Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 enigma >> way to eternity Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 enigma: turn around Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 enigma >> I Love You...I'Kill You Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 enigma: the eyes of truth Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 elvis--let me be there Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 enigma >> push the limits Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 enigma: knockin on forbidden doors Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 enigma >> between mind & heart Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 jewel: im sensitive Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 enigma >> out from the deep Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 enigma: the rivers of belief Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Sade >> no ordinary love Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 lene marlin: the way we are Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 the Calling >> one by one Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Sorry - Madonna p.s.ravnokar spot gledam...kwa je dobra pizda bolj, ko je starejša boljša je in mene osebno vedno bolj privlači ta ženska !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 seal: kiss from a rose Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Mislim, da je tukaj primeren prostor za moje vprasanje glede na to, da je vmes par takih, ki poznate komade od Moby-ja.Pred kratkim sem videla videospot od Moby-ja. V bistvu je posnetek iz enega koncerta, kjer je igral ta komad. Komad mi je ful vsec. Problem je v tem, da ne vem naslova. Moby je igral ta komad na klavir (klasicen). Zdi se mi, da je glasbeno ozadje pri tisti reklami s Claudio Schiffer (za Kinder, mislim) neka varianta tega komada. Morda kdo ve, kateri komad bi to bil? Ta spot sem zasledila na A kanalu, v casu ko vrtijo teletekst + videospote. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Claninad-there for you jutro vsem Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Naked Eyes--Communicaton Without Sound Turn off your radioCome paint your pictures in my mindDon't talk the night awayYou know I ain't the talking kind I don't want long discussions, right into the nightI don't want wordsWe ain't got time to play aroundI don't want words Communication Without SoundCommunication Without SoundCommunication Without Sound Don't pass the time awayExplaining all the lives you leadSpeak only with your eyes (Just Visualise)'Cause there is nothing more we need I don't want long discussions, right into the nightI don't want wordsWe ain't got time to play aroundI don't want words Communication Without SoundCommunication Without SoundCommunication Without Sound I don't want wordsWe ain't got time to play aroundI don't want words Communication Without SoundCommunication Without SoundCommunication Without SoundCommunicationCommunication Without Sound Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Pure Love (Puro Amore)--Cranberris If not tonightThis is the strangest feelingSomething I can’t control Do I play the fool for you If not tonight Waiting forever Just to see your face Waiting is all that I seem to do Yeah puro amore Will another night exist like this again Yeah solo amore We will never get this moment back Again If not tonight Underneath the stars Beneath the crescent Sinking down into the sea It’s not the time But I will wait forever If this is what you want Waiting could be the end of me (Waiting would be the end of me) One day I will open your eyes Underneath the stars Beneath the crescent Yeah puro amoreWill another night exist like this again Yeah solo amore We will never get this moment back Again Yeah puro amore Let it be with you tonight There will never be a night If not tonight Tell me when my love Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.