melody 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Giorgia: Marzo Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Giorgia: Un ora sola ti vorrei Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 huey lewis: lonely teardrops Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Arcwelder--Why Did I Care? Wish i weren't so sensitive - that i could blow it offAnd wish you the best but that's just me and i just can'tDidn't even care at first but you reeled me inAnd now i'm hanging here deboned and gutted What was i doing? what was i thinking?Where was i going? why did i care?What was i doing ? what was i thinking?What was i asking? why did i care? Keep your distance so i can heal - don't you pick at my scabI can't allow myself to feel but i'm weak and i want youIt's not my fault that you don't know what you wantI will laugh at this tomorrow if i can ever fall asleep Some days are better than others - this must be one of those othersSo i hide behind the fans - they make me feel okI will pull myself out of this - there is light at the end of the tunnelAs long as you don't blow it out with your sweet and sour breath Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Jamiroquai : Love foolosophy Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 elvis presley: suspicious minds Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 rolling stones: dont stop Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Keane ----> Somewhere only we know Red Hot Chili Peppers ---> Under the bridge Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Colonia - Sve oko mene je grijeh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 rolling stones: angie Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 rhapsody: wings of destiny Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 luca turilli: demonheart Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Gavin DeGraw - I don't wanna be Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 George Harrison - Got my mind set on youuuuuuuuuuuuuuuuu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 enigma: return to innocence Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Giboni: Libar Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 jewel: standing still Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Light my fire ....The Doors .....matr mi pašejo vsake tolk Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Toni Cetinski - Čovjek od leda Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 ring of fire Love Is A Burning ThingAnd It Makes A Fiery RingBound By Wild DesireI Fell Into A Ring Of Fire Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Love me two times.... ....ouuuu jeaaaah Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Laura Pausini : Resta in ascolto Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Io sopra ogni bocca cercai il tuo nome, il tuo nomeho aspettato anche troppo e lo saiche ho cancellato te, ho allontanato te,dal cuore... Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 rUI dA sILVA - tOUCH ME Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 enigma: sensuality Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.