seal 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 No Doubt >> it's my life Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Pojma nimam, sam se mi je zdel, da bi blo dober reč, da sn..... November rain....Gunsi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 bon jovi: one wild night Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Avril Lavigne : Complicated Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Bon Jovi >> lie to me ....Babe I got something to say to youI ain’t got the winning ticketNot the one that’s gonna pull us throughNo one said that it’d be easyLet your old man take you homeBut know that if you walk out on me that darlingI’d be gone If you don’t love me - lie to me’cause baby you’re the one thing I believeLet it all fall down around us, if that’s what’s meant to beRight now if you can’t love me baby - lie to me..... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 bon jovi: bed of roses Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Bon Jovi >> these days Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 bon jovi: always Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Jamiroquai : You give me something Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Bon Jovi >> I'll be there for you Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 bon jovi: its hard letting you go Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Avril Lavigne >> nobody's home Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 bon jovi: runaway Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Jo sicer ne poslušam, sam mi je totalno cool Bon Jovi >> lay your hands on me Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 the Bangles >> manic monday ooOOuuuOOoooUUoooOO Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 bon jovi: damned Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Eros Ramazzotti & Cher >> Piu' Che Puoi All you can, all you can you gotta take this life and live it all you can all you can and never let it go 'cause there's one thing in this life I understand, ooh Piu' che puoi, piu' che puoi afferra questa vita e stringi piu' che puoi piu' che puoi e non lasciare mai la presa c'e' tutta l'emozione dentro che tu vuoi di vivere la vita piu' che puoi di vivere la vita piu' che puoi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 enigma: principles of lust Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Alice Deejay : Back in my life ... cause that is where you belong... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Indira : Sneg na maline Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 bon jovi: bad medicine Your love is like bad medicineYour love is like bad medicineBad medicine is what I needShake it up, just like bad medicineThere ain't no doctor that can cure my diseaseBad medicine Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Cranberries - LINGER Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Good night ladies .....Lou Reed Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Lenny Kravitz >> believe in me Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 jon bon jovi: blaze of glory Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.