untitled 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Alice in Chains Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Pearl Jam - Wash oohh...oh please, let it rain todaythis city is so filthy, like my mind in waysoh there was the time, like a clean, new tastesmiling eyes before me, inches from my facewash my lovewash my lovewash my love, yeah...sin the sale, buying just a needoh who planted all the devils seedsand what's the truth, and the truth that lies at homeit's on the inside, and i can't get it off, yeah...wash my lovewash my lovewash my love, yeah...what's clean is pure, but hey, i'm white on the outside, though i straywhat she don't know today, might kill us both tomorrow, bring it back some waybring it back, back, back... to the clean form, to the pure formwash my lovewash my lovewash my love... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 BODHISATVA- excursis through the ancient futurDARK PSY - fearCANARTIC - headphone ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Nera StipicevicCentar svita Pun kufer snova na ledja stavipa mi se javi iz Meksikasvi marijaci, strasni trubacizovu jer ceka te Amerikapravo u New Yorkma tamo su ti sviako prodjes tu ma proces bilo diu Argentini, ma ti se ne briniotvori srce i laganini Ref.Ako ti zatribam lako me pronacidoli na Rivi samdi svit je domacizivot je ovdi san, karneval svaki dani svakog lita mi smo centar svita Ako ti zatribam lako me pronacidoli na moru samdi svit je domacizivot je ovdi sandobar je svaki dani tko te pitami smo centar svita Dok ima vida s kineskog zidaukradi tepih za letenjepa ga u stanu Kazahstanu pritvori iglom za pletenjeu salu za Moskvu i gumene rukaviceajde u London, ne idi bez kabanicekad ti je hladnoili ti se uciniotvori srce i laganini Ref. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Dj Quicksilver-Ameno (club mix) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dj Quicksilver-Ameno (club mix) Jo Jo: Leave (Get out) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 DMP- Rabm Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Eros Ramazzotti - un'emozione per sempre Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Lado Leskovar: Poslednji vlak Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Abba - The Winner Takes It All Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Put your lights on .........Santana Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Tom Petty - Free Fallin Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Fa-fa-fa........ ...........Azra Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Vesna Pisarovič - Ti ne znaš što je ljubav Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Let the sun shine Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 za Michelle, The Rolling Stones, Wild Horses Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Yebo ...........Art of noise Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Sugar Ray - shot of laughter Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Jefferson Airplane-Somebody To Love Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>The Phantom of the Opera soundtrack - All I ask of you Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Daniel Hoppe - love & pride (us club mix) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> kaj pa to pomeni. Drgač pa ... super pesem. to pa draga moja pomeni, da Michelle posluša rollinge in k je fajn prjatlca ji eno predlagam Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Lip up Fatty...Bad Manners Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 CRAZY GOBLINS AND WICKED PIXIES ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> CRAZY GOBLINS AND WICKED PIXIES ..OM.. kok je pa tole hudaaaa muska ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.