Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Chris DeBurgh - Lady in red Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Pa dejmo mal Rolling Stones - Ruby Tuesday Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Pa dejmo mal Rolling Stones - Ruby Tuesday To ja...njihovi stari komadi rulajo pa še neki starga Del Shannon - Runaway Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Pa še Pixies - Where is my mind ? Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Depeche Mode - Walking in my shoes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Pikica, Janif...ful dobr sta začela Rush - Subdivisions Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Siouxsie se mi nekam zadnje dni posluša: Siouxsie and the banshees - Happy house Pikica, Janif...ful dobr sta začela Rush - Subdivisions ti si najbolj priden, še enkrat si se mogel registrirat, evo še mal eksotike:The Sugarcubes - Traitor Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 The Cure - Friday I'm in love Scorpions - Send me an angel Yazoo~Anyone Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Siouxsie se mi nekam zadnje dni posluša: Siouxsie and the banshees - Happy house ti si najbolj priden, še enkrat si se mogel registrirat, evo še mal eksotike:The Sugarcubes - Traitor Tle si me pa dubu, komada ne poznam Siouxsie Joy division - Love will tear us apart Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Pa še za Piki Depeche Mode - See you , jst sem še mal uzad Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Ja, sej ne vem, če isto poslušava...zdej mam DM - Little fifteen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 js pa poslušam dele Red Five Point Starhudi! slovenski band! pa čist nepoznani sicer besedil sploh še ne poslušam za začetek sam uživam v njihovi na novo odkriti muski. res ga dober špilajo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Ja, sej ne vem, če isto poslušava...zdej mam DM - Little fifteen The best...men se tud zdej play lista od depechov rola Depeche Mode - Useless Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Depeche Mode - Stripped Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Tle si me pa dubu, komada ne poznam Siouxsie Joy division - Love will tear us apart Islandci, od Bjork band, s ta prve plate, tut edine, ki je v redu Si me prehitel, pol pa naslednji mal starejši: Jefferson Airplane - Somebody to love Smo čist v depechih Depeche Mode - Shake the disease, ful dobr odšpilan na koncertu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Uf...kaj pa zdej poslušam....tenks to Seba - Dave Brubeck Quartet - Take five...u izi jazz...noro dobr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Midnight oil---------Beds are Burning Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Islandci, od Bjork band, s ta prve plate, tut edine, ki je v redu Si me prehitel, pol pa naslednji mal starejši: Jefferson Airplane - Somebody to love Smo čist v depechih Depeche Mode - Shake the disease, ful dobr odšpilan na koncertu Sm mal zamenjal play listo Mark Knopfler - Boom like that Ja Shake je na koncertu kr Martin odpel Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Genesis - Fireside Song Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Midnight oil---------Beds are Burning No to je pa mucho bolj všečno kot kaki balkan cukri Probi še Truganini komad od njih... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Midnight oil---------Beds are Burning dobr ti to Jst pa eno čist na izi: Simon & Garfunkel - El Condor Pasa Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Lambada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Men at Work-------------It's a Mistake nostalgija me daje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Men at Work-------------It's a Mistake nostalgija me daje spet dobr izbor...si mi cool kadar si nostalgična Christopher Cross - Think of Laura Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Sm mal zamenjal play listo Mark Knopfler - Boom like that Ja Shake je na koncertu kr Martin odpel Sej sem ga pohvalil , za tiste, ki vejo Pa dejmo še David Bowie - Ziggy Stardust Pa dejmo še eno nostalgično Madness - Our house Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.