Guest mačona 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Buena vista social club~Chan chan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 siddharta-plastika Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Dave Brubeck - Take five ...dobesedno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 blind guardian-battelfieldko se hitr obcutki spreminajo Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Dave Brubeck - Take five ...dobesedno vaya con dios - puerto rico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 The Communards - Don't Leave Me This Way Tale ne bo nikogar pustila ravnodušnega. Na youtube gledam spot pa mi deluje kot gej scena, jebat ga, komad je vseen dobr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Stop ! Dimentica - Tiziano Ferro Crazy - Gnarls Barkley Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 o, santos pink: who knew Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 o, santos pink: who knewdruidka One - U2 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 rolling stones: time is on my side Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Push the tempo Fat Boy Slim Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 rolling stones: out of time Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Spet mal s Siouxsie težim , ampak ta je tak morski Siouxsie and the Banshees - Swimming horses Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Camouflage - Love is a shield Bom kar tuki, dobr si včeraj DJ-al , kot da bi se kaj zmenla , imava zgleda dost istih komadov na play listi Pa opombe so ble tut prave Pa dejmo še kakšen komad: The Cult - Love Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Zdravko Čolič-Ti si mi u krvi.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Bom kar tuki, dobr si včeraj DJ-al , kot da bi se kaj zmenla , imava zgleda dost istih komadov na play listi Pa opombe so ble tut prave Pa dejmo še kakšen komad: The Cult - LoveCult majo tud kr neki dobrih ja The Cult - She sells sanctuary Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 IDOLI----------Malena Jedina, malenaVolim te, sakam teJedina, malenaZelim da fukam te. Jedina, malenaVolim te, sakam teJedina, zelim daFukam te do zorata. Bez tebe ne mogu da spavamBez tebe vise ja ne ucim ko preI samo mogu jos da lutamI tako probam da zaboravim sve. Jedina, voljenaZelim da fukam teGodine, malenaMimo nas prolazeMojata, o zeljataDa fukam te ne prestaje. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 nightwish-wish you were here edguy-king of fools Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Riblja čorbaAVIONU SLOMIČU TI KRILA Bivao sam sa jednom i drugomMuvao se sa ovom i onomDruzio se sa srecom i tugomA ti ode s prvim avionom. Teoretski ljubav lepo zvuciMalcice je drukcije u praksiMnogo toga jos uvek se uci'Ajmo dole, stigao je taksi. Cutim i kroz staklo gledamBoeing sedam-cetiri-sedamTi si jedina, ti si dragocenaCista desetka, to ti je ocena. Avionu, slomicu ti krilaDa ne letis, ona bi tu bilaJoj, ako ti uhvatim pilotaLisicu ga njegovog zivota. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Elvis Jackson... Hawaiian club... .. v petek GRS... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Naša levinja ma pa fajn komade dans Pa dejmo še enga: Zana - Dodirni mi koljena Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 pa še ena od IDOLOV: Djevojko mala Devojko mala, pesmo moga gradaSto si mi dala, srce puno snaKo sto se setih kisu da ti kupimI oblak mali pod kojim stojim ja. Nemoj da budis oci moje sneneKad kisa pada, ti si oblak taj. Devojko mala, pesmo moga gradaTvoju bih senku opet da ljubim ja. i ja tvoju a ne samo senku Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Icicle works - Love is a wonderful colour xrosex Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 edguy-fallen angels Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Icicle works - Love is a wonderful colour xrosex Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.