Guest mačona 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 hehe, a kar skriješ CD. meni pa Bob Dylan ni tako všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 hehe, a kar skriješ CD. meni pa Bob Dylan ni tako všeč. Od Dylana poslušam izključno album, ki sem ga napisal. V bistvu mam od njega le še nekaj stvari, ki jih je tudi naredil z The Band, drugač pa nič. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 dobu dones od joe cocker: what becomes of a broken hearted špica komad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 deep purple - my woman from tokyo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 iron maiden-blood brothers... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Severina- Šta me sad pitaš šta mi je Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Chris Rea - candles Sem ga poiskal ker je tako hvaljen, pa je res dober Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 o men je pa všeč dylan.....pa indexsi itak drgač pa zdele buldožerje poslušam ....život to je feferon Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Chris Rea~I don´t know what it is but i love it Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Richard Marx - hazard Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 cranberries: when u're gone Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Jimi Hendrix - Message To The Universe (Message To Love) ONE, TWO, ONE, TWO, THREE WELL I TRAVEL AT THE SPEED UNKNOWN TO MANAND I'M CARRYING A MESSAGE FROM THE MIRRORS OF MY HANDI SAID A MESSAGE OF LOVE DON'T YOU HID AWAYFACE THE MIRRORS OF YOUR MINDFACE THE TRUTH TODAY WELL I AM WHAT I AM THANK GODLORD SOME PEOPLE JUST DON'T UNDERSTANDHELP THEM GODI SAID FIND YOURSELF FIRSTAND THEN YOUR TOOL FIND YOURSELF FIRST JUST DON'T BE NO FOOL I SEE A WOMAN COMIN' I SEE YA LAYIN' ON YOUR BACKFOR THE BIRTH OF PLEASUREI SEE YOU ON THE RIGHT TRACKFUN FOR FREE IS FREEYOU AIN'T SUPPOSED TO PLEASENOW DON'T RELY ON NO MANNOW TRY TO UNDERSTANDI SAID FIND YOURSELF FIRST AND THEN YOUR TALENTWORK HARD IN YOUR MINDGO COME ALIVEAND PROOVE TO THE MANYOUR AS STRONG AS HIMIN THE EYES OF GOD EVERYBODY COME ALIVEEVERYBODY COME ALIVEEVERYBODY COME ALIVEEVERYBODY LOVE A LOTEVERYBODY LOVE A LOTEVERYBODY LOVE A LOTEVERYBODY LOVE A LOT Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 James Blunt-Goodbye my lover Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 deep purple - my woman from tokyo Ouje Deep Purple - Child in time Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Ouje Deep Purple - Child in time Prav hudo, ej. Za firbce:http://www.youtube.com/watch?v=3rXsyDS0NAM Pa še Woman from... Tukaj so pa že mal starejši. http://youtube.com/watch?v=43q72qexO9o&...ted&search= Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 DJ's vs Roxette - Fading Like A Flower 2 kok so dobre "priredbe" Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Keane >> is it any wonder? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Edguy-fallen angels Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Gavin DeGraw - Chariot ...zanimivo, to naj bi bila celo moja tarot karta ...še bolj zanimiv pa je njen pomen. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 rolling stones: heart of stone Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 frank sinatra: love's been good to me lalalala.. franky boy: u'de beee so easy to looooooooove Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 elvis presley: always on my mind Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Dhol Rinse od ADF Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 o men je pa všeč dylan.....pa indexsi itak drgač pa zdele buldožerje poslušam ....život to je feferon A, album Pljuni istini u oči. Saj res, bi ga blo treba spet nabavit.Kot zanimivost - večine zajebancij na tem albumu si nista izmislila ne Marko Brecelj, ne Boris Bele, ampak moj bivši sodelavec Pavle Markov, ki je bil tiste cajte z Buldožerji povohan. Ena anekdota od Pavleta Markova:- Vozil je službeni kombi in enkrat pripelje na firmo razsutega. Ko smo ga vprašali, kaj se je zgodilo, je povedal:"Peljal sem v koloni in ker je bila na semaforju rdeča, so drugi ustavili, jaz pa tudi. Pol sem pa na pločniku eno lepo punco gledal in slišal, da so drugi speljali in jaz sem tudi. Pezde pred mano pa ni!" lalala Focus: Hocus pocus (mimogrede - tole je bla tudi glasbena kulisa, po kateri je na zadnjem SP v parterju izvajala svojo vajo Nizozemka in osvojila bronasto kolajno. lalala No2 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 A, album Pljuni istini u oči. Saj res, bi ga blo treba spet nabavit.Kot zanimivost - večine zajebancij na tem albumu si nista izmislila ne Marko Brecelj, ne Boris Bele, ampak moj bivši sodelavec Pavle Markov, ki je bil tiste cajte z Buldožerji povohan. Ena anekdota od Pavleta Markova:- Vozil je službeni kombi in enkrat pripelje na firmo razsutega. Ko smo ga vprašali, kaj se je zgodilo, je povedal:"Peljal sem v koloni in ker je bila na semaforju rdeča, so drugi ustavili, jaz pa tudi. Pol sem pa na pločniku eno lepo punco gledal in slišal, da so drugi speljali in jaz sem tudi. Pezde pred mano pa ni!" lalala Focus: Hocus pocus (mimogrede - tole je bla tudi glasbena kulisa, po kateri je na zadnjem SP v parterju izvajala svojo vajo Nizozemka in osvojila bronasto kolajno. lalala No2 joj kake maš ti sam tabolša njihova je pa una....gospodična, vas smem častit sa pijačom, gospodična danas sam dobio plaču....sreo sam je neki dan u unionu z nekim pederom italjanom....jebo ji mater.....volio sam jednu slovenku 23.9.so v križankah baje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.