nosorog 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 joj kake maš ti sam tabolša njihova je pa una....gospodična, vas smem častit sa pijačom, gospodična danas sam dobio plaču....sreo sam je neki dan u unionu z nekim pederom italjanom....jebo ji mater.....volio sam jednu slovenku 23.9.so v križankah baje To bi pa skor šel. Men je pa pr njih najhujša fora v komadu Žene in muškarci; pri refrenu Bele najprej reče: "ajmo svi zajedno" in ga odpojejo vsi, pol pa "a sad ja sam" in ga solo. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 To bi pa skor šel. Men je pa pr njih najhujša fora v komadu Žene in muškarci; pri refrenu Bele najprej reče: "ajmo svi zajedno" in ga odpojejo vsi, pol pa "a sad ja sam" in ga solo. lalalajs grem so mel 95ga eno turnejco po slo, k so noč izdali tedi, sm bla ne vseh njihovih koncertih takrat, žurka nora.......pa un dvojni...ako ste slobodni večeras, jao jao kake odštekane majo, kao koncertna varianta pa take fore not.......sm ga že miljaužntkrat poslušala pa zmeri crkavam od smeha...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 js grem so mel 95ga eno turnejco po slo, k so noč izdali tedi, sm bla ne vseh njihovih koncertih takrat, žurka nora.......pa un dvojni...ako ste slobodni večeras, jao jao kake odštekane majo, kao koncertna varianta pa take fore not.......sm ga že miljaužntkrat poslušala pa zmeri crkavam od smeha...... A si gledala film Živemu človeku se vse zgodi? Že ogromno časa, kar sem ga gledal in ne spomnim se, a v njem igra le Brecelj al kar kompletni. Dogaja pa se men se zdi v Zagrebu. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 A si gledala film Živemu človeku se vse zgodi? Že ogromno časa, kar sem ga gledal in ne spomnim se, a v njem igra le Brecelj al kar kompletni. Dogaja pa se men se zdi v Zagrebu.ne to pa nism......a se da dobit to ker če je u njihovmu stilu kej, pol je zihr noro aja da nam oftopik.......atomsko sklonište- pomorac sam majko Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 ne to pa nism......a se da dobit to ker če je u njihovmu stilu kej, pol je zihr noro Nimam pojma. Jst sm ga gledu pred ogromno leti v kinu. aja da nam oftopik.......atomsko sklonište- pomorac sam majko A na bijelome brodu, al u plavome grobu? Derek&The Dominos: Let it rain lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 vrstni red si pa utrofu bachman-turner overdrive - ain´t seen nothing yet Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 HAra Mata Hari: LEILA ..moj golube , nosio si suzeumesto pesmeodlazim što volim tebe, ali nesmem......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Robbie Williams: Sin sin sin Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 The Doors: Yes, the River nows ( and me too) Breath under water 'till the end ha, ha.. un till the end.. AUDENTE dober okus imaš (lalala). People Are Strange People are strange, when you're a strangerFaces look ugly when you're alonePeople seem wicked, when you're unwantedStreets are uneven, when you're down When you're strange- faces come out of the rain (rain, rain)When you're strange- no one remembers your nameWhen you're strange, when you're strange, when you're str-ange Repeat entire song Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Tale komad govori o dogodku, ko jim je zgorel studio in so potem plato snemali pri Zappi. lalala hvala za razlago, nosko! besedila v bistvu niti prav ne slišim, brala pa ga tudi nisem. pesem z močnim poudarkom na energiji in ritmu. všeč mi je res ritem in energija, ki se stupnjuje točno tam kje je treba in ko je treba (lalala). meni ful zapali .. Zappo pa sem tok malo poslušala, ampak bi ga.. si morem kaj nabaviti.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 bachman-turner overdrive - ain´t seen nothing yet Kadar hoče eden od mojih soigralcev taroka tale komad, k mu je sicer všeč k svina slišat, reče: "DDaj unga, k jeclja." Duanne Allman: Hey Jude (d nau ker čukast gledu - komad je od Beatlov, Duanne pa ga ma v fantastični verziji na albumu Anthology) lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 ej midva b mogla na per it pa o muzki debatirat a veš kako bi to hodlo pomaranča - soldat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 ej midva b mogla na per it pa o muzki debatirat a veš kako bi to hodlo Če nauva tega v kratkem nardila nisva nič vredna. lalala Eric Clapton: Blues power lalala No2 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 ž letim pomaranča - mladost Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Culture Club: Do you want hurt me California: Nikoli več ne bo kot je bilo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 ne najdem cd-ja od Joaa Gilberta... niam pojma kam sem ga dala... (pa nisem skrivala kot Nosko ) čist kar pride ..Radio Marš.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Culture Club: Do you want hurt me Culture club~Crying game Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Flamingosi- Lumperaj Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 THE RASMUS - Sail Away no reason to lieno need to pretendim grateful to dieto live once again im fearless to fly and reach for the end Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 No meni najlepša pesem zadnje čase je, James Blunt- Goodbye my lover, in pa vse njegovo, me zelo gani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Wonderful Tonight ......ERIC CLAPTON It's late in the evening; she's wondering what clothes to wear.She puts on her make-up and brushes her long blonde hair.And then she asks me, "Do I look all right?"And I say, "Yes, you look wonderful tonight." We go to a party and everyone turns to seethis beautiful lady that's walking around with me.And then she asks me, "Do you feel all right?"And I say, "Yes, I feel wonderful tonight." I feel wonderful because I seethe love light in your eyes.And the wonder of it allis that you just don't realize how much I love you. It's time to go home now and I've got an aching head,so I give her the car keys and she helps me to bed.And then I tell her, as I turn out the light,I say, "My darling, you were wonderful tonight,oh my darling, you were wonderful tonight." lepo besedilo.....meni je ta komad lep... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 orlek - na kum Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 falco: jeanny Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 siddharta - pot v x Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Sugababes- Follow me home Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.