nols 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 just my imagination Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 just my imagination Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 eh sej kaj sploh pišem. me je včerej prijelo pa zdej dva dni kr nonstop sam cranberries poslušam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 DM - It's no good Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 just my imaginationevo, jih tudi jaz zdajle poslušam še neki komadov od njih mi boš moral poslati Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Gary Moore ~ Still got the blues (for you) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Gary Moore ~ Still got the blues (for you) Grass roots - Let's live for today Res fleten komad, poslušam že petič zapored Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 big foot mama: nisem več s tabo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Jefferson airplane: In the morning (čeprou smo sred noči ) lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 HEJ BRIGADE HITITE... Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Jefferson airplane: Mexico Pred spanjem mam pa v planu slišat še dva komada od Jonnyja Langa (saj res, ga je kdo tule že omenil?):- Lie to me- Matchbox lalala pa še tralalero Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Joe Cocker: What becomes of a broken heart Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Carly Simon - My Funny Valentine You're my funny valentine, Sweet comic valentine, You make me smile with my heart You're looks are laughable, unphotographable Yet you're my favourite work of art Is your figure less than Greek, Is your mouth a little weak When you open it to speak are you smart But don't change a hair for me Not if you care for me Stay little valentine, stay Each day is Valentine's Day Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 pink floyd - set the control for the heart of the sun Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 jani kovačič - song Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 jaz pa zdajle kar Tinkaro Kovač: Brez laži...Zanj ni 'oprosti' za grde stvari.Kdor zares ljubi, tega ne stori.Pravijo mu, da je kot fosil,Da v svetu ni teh več pravil. Ko vsi so odhajali, le on je ostal.So vsi se lagali, on tega ni znal.Verjel je v ljubezen do konca sveta,da prava se ne konča. Bil je drugačen, da takšnega ni.Njegova zgodba je čudna.Vprašal je ves svet:'Se čudno res vam zdi brez laži?' Brez laži,ljubezen brez laži.Brez laži, brez laži,ljubezen brez laži. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Nick Cave - To Be By Your Side Across the oceans across the seas, Over forests of blackened trees. Through valleys so still we dare not breathe, To be by your side. Over the shifting desert plains, Across mountains all in flames. Through howling winds and driving rains, To be by your side. Every mile and every year, For everyone a little tear. I cannot explain this, dear, I will not even try. Into the night as the stars collide, Across the borders that divide Forests of stone standing petrified, To be by your side. Every mile and every year, For every one a single tear, I cannot explain this, dear, I will not even try. For I know one thing, Love comes on a wing, For tonight I will be by your side, But tomorrow I will fly. From the deepest ocean to the highest peak, Through the frontiers of your sleep. Into the valley where we dare not speak, To be by your side. Across the endless wilderness, Where all the beasts bow down their heads. Darling, I will never rest Till I am by your side. Every mile and every year, Time and distance disappear I cannot explain this, dear no, I will not even try. And I know just one thing, Love comes on a wing And tonight I will be by your side. But tomorrow I will fly away, Love rises with the day And tonight I may be by your side. But tomorrow I will fly, tomorrow I will fly, Tomorrow I will fly. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Siti hlapci.. Vrži stran.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Dr. Hug : Silvia's Mother Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Phil Collins & Phil Bailey >> Easy lover Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Chicane feat. Tom Jones >> stoned in love Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 New order~Bizarre love triangle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Big Foot Mama: NISEM VEČ S TABO Lohk' ti je žal za zvezde na nebuLohk' ti je žal za nedolžne očiTud' rože na oknu kmal ovenijoČe jim vzameš toploto in ugasneš luči. Nisem to'k nor, da bi kopu seb jamoNisem to'k star, da bi se mi kam mudilVse, kar sem hotu in želu od tebeJe, da se zjutri ob teb lohk' zbudim NE, NE, NISEM VEČ S TABONE, NE, NE BO ME VEČ TLEŠE ZDEJ MI NI JASN ZAKAJ SI UBILATIST, KAR JE NAMA POMEN'L VSE NE, NE, NISEM VEČ S TABONE, NE, BO ME VEČ TLESAM' NEKI BOŠ MOGLA VEDET ZA ZMERI:OSTAL TI BOM SAM' MOJ SRCE! Zate sem dihu, zate se kraduPazu zaklade, hijene zavajuV temi sem gledu, v temi te branuVse tvoje želje sem soncu najavuZ mano si cvetela, z mano bila si vseSkupi sva čutila potrebo po šePlesala si na soncu, bla si brez sramuZdej pa tvoje sanje spijo na dežju NE, NE, NISEM VEČ S TABONE, NE, BO ME VEČ TLEŠE ZDEJ MI NI JASN ZAKAJ SI UBILATIST, KAR JE NAMA POMEN'L VSE NE, NE, NISEM VEČ S TABONE, NE, BO ME VEČ TLESAM' NEKI BOŠ MOGLA VEDET ZA ZMERI:OSTAL TI BOM SAM' MOJ SRCE! Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 AUDENTE... daj vrni se k men, naj ti ne bo vseen.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 TEXAS-SUMMER SUN Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.