ScorpioGirl 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Petar Grašo: Idi Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Bele vrane: Kam si namenjen dragi moj lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Nick Cave, Kylie Minogue.. Where the wild roses grow Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Tegale prej sploh vidu nism. Surlorog nima zvočnikov na rač. Jebi ga. lalala Škoda.....ker tole je pa za moje ušesa pa za dušo še boljš While my guitar gently weeps Nick Cave, Kylie Minogue.. Where the wild roses grow Fajn ...dober komad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Train - Drops of Jupiter.. .... pa Whitesnake - Guilty of love.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Illusion - Wind Of Change remix sam na remixsane stare komade trenutno padam Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Cameo - Word up... pa za Kapico: Korn - Word up Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 danes se sploh ne morem odločit, same dobre vrtijo.......... Robbie W. : Feel Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Ništa mi neće ovi dan pokvarit, vapšuvarivari, vapšuvarivari ...nikakvi crnjaci i ružne stvari Ništa mi neće ovi dan pokvarit...ni lupeži barbari ni glupi političari.... vapšuvarivari..vapšuvarivari... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Dido-Here with me Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Članica Grateful dead je bila nekaj časa Donna Goudchaux. Pela sicer ni veliko; men najljubši komad, ki ga je ona odpela je na albumu Terrapin station, pa se žal ne spomnim več naslova. waw, nosorog.. ma, ime ni nič ne pove. ne spomnim se točno, ampak spomnim se neke ženske z njimi. nek star posnetek. dogli valoviti kostanjevi lasje in rahlo zapita (zdelana) ženska... glas pa raskav, seveda.. Roxy Music: More Than This, iz zadnjega, ampak meni zelo ljubega albuma Avalon ( če se ne motim).. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Shania Twain: Love Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 A so to uni švabi, k so špilal že v sedemdesetih letih?Če ja - a so še aktivni, al je tole staro k svina? Jimi Hendrix: The wind cryes MaryJa te švabi so bli še par let nazaj v Križankah So pa že precej dedki, komad je pa mislm da vsaj 80-ta, če ne še prej. Scorpions~Still loving you the best Scorpions - No one like you Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Who's gonna ride your wild horses ..U2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Faith no more~Easy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Andrej Šifrer - stoj Marija Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 New Order - 1963 Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Tabu: Rada bi nazaj Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Brian Adams: On a day like today Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Dans sem že 4x poslušala NO REGRETS od Robbiya...ne morem se je naveličat... Full dobro besedilo.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Bob Dylan - A Satisfied Mind How many times have you heard someone say If I had his money I'd do things my way Hmm, but little they know Hmm, it's so hard to find One man in ten with a satisfied mind. Hmm, once I was wading in fortune and fame Everything that I dreamed of to get a start in lifes game But suddenly it happened Hmm, I lost every dime But I'm richer by far with a satisfied mind. Hmm, when my life is over and my time has run out My friends and my loved ones I'll leave there ain't no doubt But one things for certain When it comes my time I'll leave this old world with a satisfied mind. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Sophie B. Hawkins - I need nothing else Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Busta Rhymes&Kelis&WillIam - I love my chick Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Icicle works - Evageline Squeeze - Annie, get your gun Bow wow wow - Man mountain Rick Springfield - Human touch Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Bluebells - Young at heart Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.