Audente 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Manca Špik: Moj marinero Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Neisha~People we are Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Jadranka Juras - Ko bi le vedel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Jadranka Juras - Ko bi le vedel Jadranka Juras - Senorita Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Du Hast by Rammstein Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 to je bila prva pesem dans zjutraj...in sem se full po moje jo je pela v duetu z Braco Korenom Enkrat pred leti sem jo gledu po TV, ko je v duetu z Andrejem Šifrerjem (ki sicer ne zna peti ) odpela en čudovit komad, ki ima po mojem naslov "Luči s predmestja" in ga je po mojem napisal Šifrer (tekste je v preteklosti znal pisati, če jih še zna, pa ne vem - lalala). Rod Stewart: Maggie May Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Bon Jovi: If that's what it takes Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Enkrat pred leti sem jo gledu po TV, ko je v duetu z Andrejem Šifrerjem (ki sicer ne zna peti ) odpela en čudovit komad, ki ima po mojem naslov "Luči s predmestja" in ga je po mojem napisal Šifrer (tekste je v preteklosti znal pisati, če jih še zna, pa ne vem - lalala). mal je star ratu.kot vsi.......gremo za njim.maš prav,besedila je pa dobra pisal........včasih seka BFM: Led iz severa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Bon Jovi: Dirty Little Secret Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Šank rock-Metulj Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Madonna Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 The River -- Bruce Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 America: Ventura highway Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Magnifico---------kar neki----------- Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Magnifico Tip je nedvomno talentiran glasbenik, mi je pa nenormalno antipatičen. Barry McGuire: Eve of destruction lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 UB40 - cviček Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Tip je nedvomno talentiran glasbenik, mi je pa nenormalno antipatičen. a ti veš kolk je šele men Robbie W.: Sin, sin, sin Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Je treba delat ...A. Smolar Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 še vedno Bon Jovi: Born to be my baby Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Saša Lendero: Ne grem na kolena Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Bon Jovi: Have a nice day Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Boy George & Culture Club - Love Is Love You don't have to touch it to know Love is everywhere that you go You don't have to touch it to feel Love is every second we steal Love is Love is nothing without you Love is Love is everything you do Open up your eyes and you will see Love is Love is everything to me You don't have to touch it to be Wrapped up in emotion like me Everyone must feel how I do yeah Love is just to be close to you Love is Love is nothing without you Love is Love is everything you do Open up your eyes and you will see Love is Love is everything to me And you know that love is Love Its written in black and Blue And everything you say must bring her closer,closer to you... ..Baa Baa...Baa Baa...Ba Baaaaaa You don't have to touch it to know Love is everywhere that you go You don't have to touch it to feel Love is every second we steal Love is Love is nothing without you Love is Love is everything you do Open up your eyes and you will see Love is Love is everything to me Love is Love is nothing without you Love is Love is everything you do Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Jadranka Juras - Ko bi le vedel super komad..I like it Sade-NO ORDINARY LOVE Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 CALIFORNIA: Kraljica poročnega potovanja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.