Todika 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 jethro tull - with you there to help me Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_kimmy_ 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 The Darkness ~ One way ticket Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Nina - Ne sprašuj me....., kje bila sem vso noč....v mislih s tabo a drugam želela sem si mi amor...lalalala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 t-rex - think zinc Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 divlje jagode - dobrodošla ljubavi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Tihomir Pop Asanovič z enim bendom, v katerem je bil tud Benč, pa se ne spomnim, kako se mu reče: Balada o lišču lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Jani Kovačič - Predsednik ZDA Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Jan Plestenjak: Trikrat me poljubi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Vlado Kreslin: Dekle moje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 zdele....umoran...umoran sem prijatelju ...umoran... (se ne spomnim kdo to poje ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Johnny Cash >> ring of fire Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 aless gegen ale.......Laibach Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 pomaranča - soldat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 John Mayall and the Bluesbreakers: Dust my blues lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 John Mayall and the Bluesbreakers: Dust my blues lalala ouje...sm šla takoj si zarolat john mayall -john lee boogie.....pol pa se medicine man Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 ouje...sm šla takoj si zarolat john mayall -john lee boogie.....pol pa se medicine man Sm biu učasih obseden z njim, tko d mam po mojem vsaj 8 CDjev. John Mayall & Friends: You don't love me (aja - pred ene parimi leti je posnel en album s Claptonom, unim smrkavcem J. Langom in podobno bando, ki je po mojem najboljši, kar jih je kdaj naredu; grrrrr - pa ga ne morm zdele poslušat, k se mi ne lub u avto ponga) lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 viš, teb b js kra zaplenla ene robe blind boy fuller - i˝m a rattlesnakin˝ dady zde bm pa bluz poslušala...dobr pol Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Strawberry switchblade - Since yesterday Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Frozen ghost - Pauper in paradise Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Pat Metheny~Lone Jack Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Greg Kihn band - The breakup song Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Fuzzbox - International rescue Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Faith no more~From out of nowhere http://www.youtube.com/watch?v=SeMG8az3gK8 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 viš, teb b js kra zaplenla ene robe Žal si se rodila na napačnem kraju ai pa vsaj v napačnem času. Kaže, da bi lahko naredila lepo kariero kot diktator v kakšni banana državi, pa tud pri nas, v cajtih, ko je UDBA razturala (oznasvedozna.com). Nobenih zaplemb ne bo . Absolutno premal vsi skup poslušamo Beatle: Yesterday lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Žal si se rodila na napačnem kraju ai pa vsaj v napačnem času. Kaže, da bi lahko naredila lepo kariero kot diktator v kakšni banana državi, pa tud pri nas, v cajtih, ko je UDBA razturala (oznasvedozna.com). Nobenih zaplemb ne bo . Absolutno premal vsi skup poslušamo Beatle: Yesterday lalala cesarju kar je cesarjevega iggy pop - never meet a girl like you before Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.