nosorog 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Drugi način: Dileme Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 tomaž domicelj - ker te nima rad Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Baetles: All You Need Is Love Love, love, loveLove, love, loveLove, love, love There's nothing you can do that can't be doneNothing you can sing that can't be sungNothing you can say but you can learn how to play the gameIt's easy Nothing you can make that can't be madeNo one you can save that can't be savedNothing you can do but you can learn how to be you in timeIt's easy Nosorog, dobr si me spomnu cd že igra Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 tako....taka mal za plesat Ti si mi sve.....Magazin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 tomaž domicelj - ker te nima rad ???Kwa pa je to zaena? (Zanimivost v zvezi s T. Domiceljem: pred nekaj leti je imel napovedan v gradu Ponoviče pri litiji koncert - razen ekipe organizatorjev in bifeja, so prišli sam še štirje komadi) Srce: Gvedolina kdo je bil lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 život je ljep.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 ???Kwa pa je to zaena? (Zanimivost v zvezi s T. Domiceljem: pred nekaj leti je imel napovedan v gradu Ponoviče pri litiji koncert - razen ekipe organizatorjev in bifeja, so prišli sam še štirje komadi) Srce: Gvedolina kdo je bil lalala ......ko drugi te boža...poka mi koža.......ko druga vate gre...para se mi srce.......te pesmi ne pojem zato, da bi zopet privabil ti solze v oči, le zate me skrbi....ker te nima rad mega komad riblja čorba - zašto uvjek kurcu sviram Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 with or without you - U2 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 riblja čorba - zašto uvjek kurcu sviram Ja čorba. Sem mel eno doma narjeno kompilacijo men najbolj všeč komadov, pa mi jo je moj ljubi sine spizdil in prodal . Si morm zrihtat spet ... Riblja čorba: Ravnodušan prema plaču (iz albuma "Večeras vam svirajo muzičari koji piju") lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Midnight Oil - Beds Are Burning Beds are burning Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Bryan Adams - When you love someone... zaljubljena bi bla spet rada...sej je že cajt. Pa srečno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Silencers - Painted moon Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 jethro tull - with you there to help me Jethroti so pa men precej cool, ta stare stvari mislim Jethro Tull - Skating away Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Simply Red - Money's too tight to mention Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Jethroti so pa men precej cool, ta stare stvari mislim Men so pa hitro naveličljivi; kot Neil Young recimo. Rad jih slišim v kakšnem lokalu, doma dam pa njihov CD gor enkrat na dve leti. Ampak - mimo starih stvari - se mi zdi, da so imeli v prvi polovici devetdesetih en album, ki je bil tisto leto najbolj prodajana plata v ZDA. To poznaš? Tina Turner: Golden eye Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Men so pa hitro naveličljivi; kot Neil Young recimo. Rad jih slišim v kakšnem lokalu, doma dam pa njihov CD gor enkrat na dve leti. Ampak - mimo starih stvari - se mi zdi, da so imeli v prvi polovici devetdesetih en album, ki je bil tisto leto najbolj prodajana plata v ZDA. To poznaš? Tina Turner: Golden eye men so pa carski.......koncert je bila pa dol padeš.......in ka anderson počne gor po odru še zmweri star kot je neki med karatejem in jazzbaletom kul so u glavnem js pa dons čorbo.....ne vem ka mi je gluposti..........nemam više motiv da bih bio protiv, ja nisam neukrotljiv....ja priznajem poraz Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 čorba - rokenrol za kučni savet Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Allman brothers band: In memory of Elizabeth Reed (verzija iz Atlanta international pop festivala 1970) lalalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 A Perfect Circle - priredba pesmi Imagineoriginal mi je bolj vsec, kle je pa video hud ImagineJohn LennonComposição: John Lennon Imagine there's no heavenIt's easy if you tryNo hell below usAbove us only sky Imagine all the peopleLiving for today Imagine there's no countriesIt isn't hard to doNothing to kill or die forAnd no religion too Imagine all the peopleLiving life in peaceYou may say,I'm a dreamerBut I'm not the only oneI hope some dayYou'll join usAnd the world will be as one Imagine no possessionsI wonder if you canNo need for greed or hungerA brotherhood of man Imagine all the peopleSharing all the world You may say,I'm a dreamerBut I'm not the only oneI hope some dayYou'll join usAnd the world will be as one Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 - video Naruto-Listen to your heart :palec: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Mike Oldfield~Poison arrows Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Tisoč let......Kreslin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Bijelo dugme-Meni se ne spava Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Drago Diklić: Potraži me u predgrađu (ker gre za hit iz šezdesetih, poredvidevam, da je Mate Dolenc pod njegovim vplivom dal enemu od poglavij iz svoje knjige Aleluja Katmandu, napisane pred cca petintridesetimi leti, naslov "Poišči me v predmestju." lalala BTW: Dejstvo, da mi še do danes ni uspelo odrasti, je edini razlog, da na ves glas ne trdim, da je ob knjigah Mateta Dolenca ležje odraščati. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Teresa de Sio~Ombre rosse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.