strelka02 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Tole...- super zadeva skačeš, tolčeš ....ko si slabe volje Tole sem najraje poslušala, ...zame so bili pravi virtuozi heavy metala...in so mi še vedno Iron Maiden ....wasted years Wasted years Pa tale.. Flight of Icarus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Teresa de Sio~Ombre rosse Ti pa zlo lahe obrajtaš, a? Drugi način: Lile su kiše Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Men so pa hitro naveličljivi; kot Neil Young recimo. Rad jih slišim v kakšnem lokalu, doma dam pa njihov CD gor enkrat na dve leti. Ampak - mimo starih stvari - se mi zdi, da so imeli v prvi polovici devetdesetih en album, ki je bil tisto leto najbolj prodajana plata v ZDA. To poznaš?hmmm...tega nisem vedel. A veš mogoče ime albuma? Guess Who - No time Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Ti pa zlo lahe obrajtaš, a?zlo ne, malo pa že. lahko bi se malo bolj poglobila v njihovo musko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Marco Ferradini~Teorema Prendi una donna, dille che l'amiscrivile canzoni d'amoremandale rose, poesiedalle anche spremute di cuore;falla sempre sentire importante,dalle il meglio, del meglio che haicerca di essere un tenero amante,si sempre presente,risolvile i guai. E sta sicuro che ti lasceràchi è troppo amato amore non dà,e sta sicuro che ti lasceràchi meno ama è il più forte si sa. Prendi una donna, trattala male,lascia che ti aspetti per ore,non farti vivo e quando la chiamifallo come fosse un favorefa sentire che è poco importante,dose bene amore e crudeltà,cerca di essere un tenero amantema fuor dal letto nessuna pietà. E allora si vedrai che t'ameràchi è meno amato più amore ti dà,e allora si vedrai che t'ameràchi meno ama è il più forte si sa. No caro amico,non sono d'accordo,parli da uomo feritopezzo di pane… lei se n'è andatae tu non hai resistito…Non esistono leggi in amore,basta essere quello che sei,lascia aperta la porta del cuorevedrai che una donna è già in cerca di te. Senza l'amore un uomo che cos'èsu questo sarai d'accordo con me,senza l'amore un uomo che cos'èe questa è l'unica legge che c'è. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 hmmm...tega nisem vedel. A veš mogoče ime albuma? Žal ne. Sicer pa to, če je nek album najbolj prodajan v ZDA ni nujno garancija, da je ql. Eno leto je bil najbolj prodajan albu tam tudi Red octopus od Jefferson Starship, pa se mi zdi tako zanič, da ga nimam, čeprav sem precej njihov fan. Guess Who - No time Guess who: Guns, guns, guns lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Bryan Adams - When you love someone, A little love, Heaven, I'll always be right there Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Chris Rea - Josephine Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Sasha: Vrtnar Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 B. Novkovič: Vukovi umiru sami Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Frozen ghost - Pauper in paradise...mega komad Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Hepi brzdej.... (happy birthday... da ne bo kdo reku, da sm nepismena) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Rolling Stones: Satisfaction Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Dreamwalk - What if...... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Shania Twain: Bite my lip Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Roki Petkovič: Rad Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Bryan Adams - The only thing that looks good on me is you Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Bryan Adams - The only thing that looks good on me is you B. Adams: If ya wanna be bad Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 King - Alone without you Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Alice Cooper: Novocaine zdej pa res spat nočko Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Britney Spears - Everytime video studio. - studijska varianta je meni odlicna. sploh sama pesem. video koncert (long loading time) - koncertna varianta pa :xx!: petje in osladna scena cist.Britney Spears - Everytime video koncert - kle je ze manj fusala ap se parodija na ta komad: music video Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Hot Tuna. Serpent of dreams čačača Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Omar Naber - Ves tvoj svet Zdaj vem, da vse kar je bilo bil je le beg bil je odsev, pogled zadet... Morda je prav, da te ni več, morda je prav... da pokazala si odsev in zadušila moj odmev in da si trgala mi smeh iz ust, ko tonil sem v obup Rad bi gledal skoz oči v katerih ves tvoj svet leži In rad bi dihal ves tvoj zrak ki jemlje sapo in moj dah Kaj naj jaz brez svojih sanj kako na ubijem tisti dan Je morda ostala senca nad menoj ko mi roke okamene... Zdaj le molčim pobit v tla, to ni dovolj za svet ki pravi da sem nor ampak vsi slepih oči bodo jokal ko s strahom bitko bodo klal in z begom sebe vrgli stran ko bodo tebe v njem spoznal, bodo kot jaz mižal kričal Rad bi gledal skoz oči v katerih ves tvoj svet leži in rad bi dihal ves tvoj zrak ki jemlje sapo in moj dah kaj naj jaz brez svojih sanj kako naj ubijem tisti dan je morda ostala senca ko mi usta in roke okamene... Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Plavi orkestar-Odlazim Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 OMAR: Polje tvojih sanj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.