seal 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 LOL ej tinči dej pust jo, nej ma veselje in zadoščanje, da je najbl pametna in modra Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>LOL ej tinči dej pust jo, nej ma veselje in zadoščanje, da je najbl pametna in modra Dej ne okrajšuj tuje besede, k eni pol ne vejo kaj pomen (beri: LOL- laugh out loud).... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dej ne okrajšuj tuje besede, k eni pol ne vejo kaj pomen (beri: LOL- laugh out loud).... u pa še res, maš prou Kenny Loggins - highway to the danger zone Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Atomic Kitten : It`s OKYou ain`t keepin` me up all night.... no more...... You`re not here ... but it`s OK.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Danes se pa poje: PrinceInxsin Adams Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Everlast : White trash beautiful Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Ghetto Gospel - 2PAC Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 santana auuuuuuuuuuuu Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 no fear - the rasmus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Laura Pausini - Ascolta il tuo cuore... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 malce berem tule, pa mi je tole prišlo na misel - Plakat ču sutra... MEAT LOAF - I'd do anything for love (but I won't do that) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Jez sm pa dons za (tišino...) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Denzel & Benni Benassi - pump it up Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Jan & Eva . . . Iz pekla do raja . . . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Benassi Bros.: Hit my heart Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Cabin Crew - Waiting for a star to fall Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Eric Clapton, have you ever loved a woman Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 t.a.t.u. - all about us Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 frank sinatra: my kind of town Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 My way od takistega Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Po dolgem času spet Formula1 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Michelle Branch - all you wanted Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Enigma - Return to innocence Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Bruce Springsteen: Born to run Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Propellerheads feat. Shirley Bassey: History repeating Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.