nosorog 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Od visine se zvrti.......Kreslin & Siddharta Dobr komad, katerga prisotnost Siddharte mal skazi. V izvedbi Martina Krpana je pa res fajn. Dado Topić&Slađana Milošević: Negdje izvan planeta Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Veš kwa je verjetn - večino komadov poje Fred Turner, ampak čist možno, da tega Randy Bachman (ex Guess who) sam. Ne bi bilo prvič - pel je že na solo albumu Axe. lalala Hawkwind: Silver machine lalala No2 možn....drgač je....tak močn, globok vokal......pa tud na gues who mi ne sliči glih....nema veze, komad je ubitačn....... indexi - žute dunje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 George Michael - The strangest thing Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 barry mcguire - you werw on my mind Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 barry mcguire - you werw on my mind A s ti pijana? K narobe tipkaš? Uf, zdej te pa že skor zasledujem, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 možn....drgač je....tak močn, globok vokal......pa tud na gues who mi ne sliči glih....nema veze, komad je ubitačn....... indexi - žute dunje Pr Gues who je itak pel Burton Cummings. A veš, zakva je Bučman šel od Guess who - vsi so bli skoz tok zadeti, d se u glavnem niso nič spomnl, on pa ni ne pil, ne kadil, ne drogiral ... lalala Guess who: Hang on to your life lalala No2 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 A s ti pijana? K narobe tipkaš? Uf, zdej te pa že skor zasledujem, a ne? prov za gru me stiskaš.....you were on my mind..........a je zdej prov blue oyster cult - intro rory gallagher - she moves throught the fair Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 prov za gru me stiskaš.....you were on my mind..........a je zdej prov blue oyster cult - intro Kok si se pa mogla za tole zdej pomatrat? Prov vidm te, kako maš šisker čist pr tipkovnici in na en uč mižiš, da bl jasno vidš...a fajn črke skačejo? GM - To be forgiven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 možn....drgač je....tak močn, globok vokal...... Če je globok vokal, so pa mogoče u kleti snemal lalala Three dog night: joy to the world lalala No2 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Kok si se pa mogla za tole zdej pomatrat? Prov vidm te, kako maš šisker čist pr tipkovnici in na en uč mižiš, da bl jasno vidš...a fajn črke skačejo? GM - To be forgiven aha jst mam vsaj opravičilo, 8 piorv ni kr tko, sploh za babo.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 aha jst mam vsaj opravičilo, 8 piorv ni kr tko, sploh za babo....Slabo? Edin, kar te opravičuje, je to, da s s štajerske. GM - Move on Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Če je globok vokal, so pa mogoče u kleti snemal lalala Three dog night: joy to the world lalala No2 kok se js teb narežim zmeri....čisti odštek rainbow - stargazer wow kok cepa Slabo? Edin, kar te opravičuje, je to, da s s štajerske. GM - Move on kva bluziš zdej, še enkrat oglej k sm te citirala rainbow - tempel of the king Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Šele zdej vidla...šišker=pisker. Ju vin...ajm stjupid. GM - Star people Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Šele zdej vidla...šišker=pisker. Ju vin...ajm stjupid. GM - Star people ja sej sm si pršla gor....sam ne takoj wtf steely dan - roaring of the lambs Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Sej sm še jst gruntala en lep cajt, kaj hudiča sm s tem misnla. Ohohohohohohohoho..... GM - You have been loved Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Sej sm še jst gruntala en lep cajt, kaj hudiča sm s tem misnla. Ohohohohohohohoho..... GM - You have been loved no, sam maš pa jajce da priznaš tako stvar ted nugent - dr. slingshot Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 A jebi ga...sej sm dobla že vse možne oznake na tem forumu...glupača, iznakaženi možgani....če me je folk že pogruntu, se nima smisla več fine delat. Take care my love she said, don't think that god is dead, take care my love she said, you have been loved. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 A jebi ga...sej sm dobla že vse možne oznake na tem forumu...glupača, iznakaženi možgani....če me je folk že pogruntu, se nima smisla več fine delat. Take care my love she said, don't think that god is dead, take care my love she said, you have been loved. ma mi te mamo radi tako kt si urge overkill - girl, you˝ll be a woman soon Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Ja, sej...k ste pa neumni, pa me še niste pogruntal. Sm še kr enkrat toto zadnjo GMjevo dala. Tt ž ve, ka dela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 pa ko ti je bre ovaj GM? uriah heep - july morning ma, kaka štima Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 George Michael. Sm sam ta prvič napisala, k se mi ne da vsakič znova. Zdej je pa BA...Bryan Adams. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 George Michael. Sm sam ta prvič napisala, k se mi ne da vsakič znova. Zdej je pa BA...Bryan Adams. aaaaa.....žorž uriah heep . look at yourself Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 aaaaa.....žorž uriah heep . look at yourself Ne ti men na žorža...jst sm tud na pikniku cel dan uno sranje poslušala, pa sm bla tih. BA - A little love ... can change it all Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 sinan sakic da nije mozda levanka rukič i desanka šakič sinan sakić- lepa do bola ej PP, a BA poslusas F pa glih kar poslusou VH (ceprav oni so svoje zacetnici imena banda dejasnko tudi tako predstavljaji in meli scelo naslov plate VH) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 predin - lepa ko ti pride Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.