Todika 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 the jam - going undergraund Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 ... Dubioza kolektiv ... Cannot forgive Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Hm. Tud tebi svetujem uporabo ultimata ...Riblja Čorba: Dobro jutro lalala Delam na tem.... ,ultimat in pika Boney M....Rivers of babylon Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Nek & Laura Pausini >> sei solo tu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Počasnost vodnarjov se začne že, ko je treba kam mal bolj daleč na per it. Po mojem zato, ker nam je vse ql. Me je ravno par dni nazaj frend prašal, ma - če se še lahko jaz malo vmešam - to je taka brezvezna fraza. ko te bo kaj in kdo zares zanimalo, boš šel. četudi na kraj sveta. drugo je pa to, če te stvar zares niti ne zanima. toliko po moje.. vse dobro.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Bohem: On je Jaz HLADNO JUTRO VSE ŠE MIRNO SPILE JAZ UBIJAM SE S PRETEKLOSTJO NOČIKJE SEM HODIL, KJE SEM BILNE ZANIMA VAS LJUDJETO SO MOJE PRAVLJCE KO DANES ZJUTRAJ SEM VSTALVERJETNO SEM NEVEDNO SPALGLOBOKO V SANJAHVSE PO NJEJ DIŠIRAD BI NAŠEL SLED POTI Bridge:KJER REKE STOJIJOGORE TRDNO SPIJOKJER ZVEZDE PIJANE VEDO... Ref:TAM JE NEKDO, KI VIDI NJOKI DOBRO VE DA ON JE JAZLE DRUG OBRAZ... ...SPREMENIL VSEZAVEDAM SE DA TA OBRAZJE MOJ PORAZ. VSE BI DAL, NEKOČ DA ZVEDEL ZVEDEL BIKAJ SE V MOJIH MISLIH ZDAJ GODISEM RES TISTI, KI ZDAJ TAM ME NIVSE BOLJ SKRIVAJO SE MI POTI Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 muca, je bila bolja, veš...muca je bila res specialna Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 muca, je bila bolja, veš...muca je bila res specialna kar izginila je.......ne vem zakaj? a si dobila link? pošlji mi ga nazaj, pls...... Robbie Williams: sin sin sin Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 kar izginila je.......ne vem zakaj? a si dobila link? pošlji mi ga nazaj, pls...... Robbie Williams: sin sin sin o.k. prihaja Robbi specialy for you ... Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 o.k. prihaja Robbi specialy for you ... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 katie melua: nine million bicycles končno dobu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 katie melua: nine million bicycles končno dobu jaz pa ravnokar poslušala imam njen CD full mi je všeč Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 js bi ga tud mel! dej presnem na računalnik pa mi pošl.. sej če bo mela v slo koncert obljubim, da grem! -->da ji povrnem škodo katero bo utrpela, ker ne bom kupil CDja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Katie Melua- Nine million bicycles Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 js bi ga tud mel! dej presnem na računalnik pa mi pošl.. sej če bo mela v slo koncert obljubim, da grem! -->da ji povrnem škodo katero bo utrpela, ker ne bom kupil CDja ni problema.......pošlji naslov na Os pa ti pošljem CD Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Delam na tem.... ,ultimat in pika Pa različne metode izsiljevanj in kontinuiranega psihičnega pritiska .... Don Fardon: Indian reservation Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Per Angela~U. Tozzi - jooooj, kaki sentimentalni spomini. Stella stai~U. Tozzi - tale komad je za Italijane že primer trdega rocka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Nina: Vonj poletja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Dubioza kolektiv... Bosnian Rastafaria.. ... fuzija dub-a, reggae-a, HC in bosanskih etno motivov.... ne morem se otrest tega.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Dubioza kolektiv... Bosnian Rastafaria.. ... fuzija dub-a, reggae-a, HC in bosanskih etno motivov.... ne morem se otrest tega.. Men je pa neprebavljiv tako regi kot bosanski etno. Tudi Bregovičev mi gre blazno na jetra. Kurc ga gleda - naj rajši špila rock?n?roll. lalala Jernej Puh: Brez sonca cvetja ni lalala No2 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Jernej Puh: Brez sonca cvetja ni lalala No2 the best kdo poje uno: Iz daljave slišim glas, žvižg odmeva skozi noč .......šele zdaj vem da je to poslednji vlak Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 lado leskovar (bi lahko bil, misli pa, da so bile priredbe) : POSLEDNJI VLAK Ne verjamem, da le čas lahko srečo spremeni,a če res je v sreči tej ljubezni ni. Refren:Iz daljave slišim glas,žvižg odmeva skozi noč,šele zdaj vem,da je to poslednji vlak. Rekla si, da moraš preč in da kmalu vrneš se.Vedel sem, da to je najino slovo. Refren: ... Spremil sem te, ko si šla, rad bi tekel za teboj,bil in prosil vrni se a sem le stal. Refren: ... In tako ostal sem sam na postaji zadnji zdaj.Vedel sem,da tebe k meni več ne bo. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Pretenders~Kid Ta je men najboljši od njih Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 lado leskovar (bi lahko bil, misli pa, da so bile priredbe) : POSLEDNJI VLAK Ne verjamem, da le čas lahko srečo spremeni,a če res je v sreči tej ljubezni ni.In tako ostal sem sam na postaji zadnji zdaj.Vedel sem,da tebe k meni več ne bo. ja ja maš prav, on jo je pel v originalu........je en band naredil priredbo hvala ti hvala ti Mačkica prišla nazaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Men je pa neprebavljiv tako regi kot bosanski etno. Tudi Bregovičev mi gre blazno na jetra. Kurc ga gleda - naj rajši špila rock?n?roll. lalala Jernej Puh: Brez sonca cvetja ni lalala No2 mah.. Bregović..kaj vem.. prehitro se naveličam se mi zdi.. drugač mi je pa reggae fajn... pa drum and bass.. roots reggae.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.