nosorog 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Delirium: Jesahel lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 otis redding - respect Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 steely dan - roaring of the lambs Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Gene loves Jezebel - Motion of love Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Bebe - Siempre me quedara Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Manic Monday -- Bananarama Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Yazoo - Tuesday Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Friday I'm in Love -- SimplyRed Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 zate Riblja Čorba: Ostani Djubre do kraja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 si siguren da to pojejo Simply red?Men se je vedno zdelo da to pojejo the CureZihr majo Cure komad s tem naslovom, če majo pa rediči kako priredbo pa ne vem. Simple Minds - She's a river Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Shpongle - Divine Moments of Truth Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 si siguren da to pojejo Simply red?Men se je vedno zdelo da to pojejo the Cure jp, to so cure js pa buldožerje prbijam....v pričakovanju ....popušimo drogu, posadimo cvječe, komuna se naša razstaviti neče, jer vjetrovi nose naše duge kose, jer harekrišna vodi naše noge bose.....vodimo ljubav, a ne rat, budimo svi ko brat bratu brat..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 A flock of seagulls - Remember David Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Shpongle - Once Upon the Sea of Blissful Awareness Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Zdajle poslušam koncert U2 na tv, kjer ponavljajo Soboto noč. New Year Day Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 sicer ne znam razložit zakaj ravno ta, pa vseeno...tabu- lahko sem srce Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Golden earring - radar love Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Šit, ej. Zdele, k sm tole temo vidu, sm se spomnu, d sm dons v avtu pozabu musko poslušat, pa čeprav sem se vsega skupaj vozil kake dve uri in pol. Svinjarija!!! Edgar Winter: Frankenstein lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Santana ~ Let´s get ourselves together Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Riblja Čorba: Nemoj da ideš mojom ulicom Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Kelly Clarkson - Beautiful disaster Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 katie melua: the closest thing to crazy Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_kimmy_ 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Bon Jovi ~ Always Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Here Comes The Sun Here comes the sun,Here comes the sun, and I sayit's all right Little darling, it's been a long cold lonely winterLittle darling, it feels like years since it's been hereHere comes the sun,Here comes the sun, and I sayit's all right Little darling, the smiles returning to the facesLittle darling, it seems like years since it's been hereHere comes the sun,Here comes the sun, and I sayit's all right Sun, sun, sun, here it comes...Sun, sun, sun, here it comes...Sun, sun, sun, here it comes...Sun, sun, sun, here it comes...Sun, sun, sun, here it comes... Little darling, I feel that ice is slowly meltingLittle darling, it seems like years since it's been clearHere comes the sun,Here comes the sun, and I sayit's all right Here comes the sun,Here comes the sun, and I sayit's all rightit's all right Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Polona & Gušti: Vedno zame Znova sem prespala jutro, ga prestavim na večer. Ko bi videl moje sanje ali čutis moj nemir? Zunaj vse diši po tebi, ne obrišem mokrih las in da ne bi zamudila navlečem jeans brez spodnjih hlač. Tako počutim se svobodno, se ne menim za ljudi in v masi sem lahkotna, nevarno sekam vse poti. Refren: Vem kaj misliš in kaj hočeš in ne čakaj ali smem. Le poljub iz tvojih ustnic, meni to sploh ni problem. Začutim ko zadene pogled in ko me gane občutek, ki prevzame in nasmeh je vedno zame. Čutim ko zadane dotik in ko me gane, skrito me vzame, se potrudi vedno zame. Ko se zlijeva v eno in ujameva svoj tok, me v sunku voziš k sebi, se oklepam tvojih rok. Kot v temi repatica in želim si takih sto. Prav potiho se odplaziš, vem da ni bilo slovo. Zopet bom prespala jutro, ga prestavim na večer, ti boš polnil moje sanje in boš trgal moj nemir. Refren: Vem kaj misliš in kaj hočeš in ne čakaj ali smem. Le poljub iz tvojih ustnic, meni to sploh ni problem. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.