flygirl 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Izok Mlakar Blues ...Dns bom zabluzu,kej čem druzga nardit s sabo,zato, ker tudi boh na mene je pozabu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Sem si snela iz mule par komadov! Sploh ni slabo! Jst pa danes glih v akciji , tko da Buldožer - Volio sam enu Slovenku Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Mark Knopfler - What it is Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 MI2: topli jug Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Chopin - Ballade No. 1 in G minor, op. 23 Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 The Sisters Of Mercy ~ More Dobr komad U2 - Vertigo Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Real life - Send me an angel Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Jst pa danes glih v akciji , tko da Buldožer - Volio sam enu Slovenku točn tole zdele ....sreo sam je neki dan u unionu s nekim pederom italjanom....jebo ji mater....volio sam enu slovenku Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 točn tole zdele ....sreo sam je neki dan u unionu s nekim pederom italjanom....jebo ji mater....volio sam enu slovenku ta prav besedilo , dans sem se jih naposlušal, še enga mal odštekanega: Što to radiš buldožeru jedan Da li je ovo raj ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 ta prav besedilo , dans sem se jih naposlušal, še enga mal odštekanega: Što to radiš buldožeru jedan Da li je ovo raj .......jedeš moju majku....na vrhovima rogova jednoga bika.....odoh u raj js pa zejle....doktore pomozite, ja umirem od dosade ma kok so dobri komi čakam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 ....jedeš moju majku....na vrhovima rogova jednoga bika.....odoh u raj js pa zejle....doktore pomozite, ja umirem od dosade ma kok so dobri komi čakam sam še dva tedna , lohk pa odštevamo, kot smo včasih , 014 danes sem pa mel mešanico Buldožerjev, pol pa čez ta prav hard core , pol sem ga pa presekal s klasiko , bi blo fajn če bi človk sobo tko pospravil, ne pa sam razmetal Pa dejmo še enga hard: Odpadki civilizacije - Prevara Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 ne ne....js sam buldožerčiče še cepam nađi mi curu mama....al da bude gola, jer mama mene rola Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 ne ne....js sam buldožerčiče še cepam nađi mi curu mama....al da bude gola, jer mama mene rola Fajn jih je poslušat v kakšni zategli družbi usekanga folka. Tom Jones: Green, green grass of home (pa derem se zraven k jeshar) lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Fajn jih je poslušat v kakšni zategli družbi usekanga folka. Tom Jones: Green, green grass of home (pa derem se zraven k jeshar) lalalaa da se zgražajo pol al kva ....lizale su sladoled i žvakale gume, žvakale gume, jeste li vidjeli...djevojčice ma sm prtegjena Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 a da se zgražajo pol al kva .... Ah, tist kr jst napišem, morš "znat" prebrat. Usekan zategel folk - sami komplimenti. Taki so u glavnem moji prjatli. lalala Mark knopfler&Van Morrison: The last laugh (daleč največkrat poslušan komad v zadnjem tednu) lalala No2 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 a da se zgražajo pol al kva ....lizale su sladoled i žvakale gume, žvakale gume, jeste li vidjeli...djevojčice ma sm prtegjena besedila majo pa zanimiva, pa dejmo še Slovinjak Punk Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Ah, tist kr jst napišem, morš "znat" prebrat. Usekan zategel folk - sami komplimenti. Taki so u glavnem moji prjatli. lalala Mark knopfler&Van Morrison: The last laugh (daleč največkrat poslušan komad v zadnjem tednu) lalala No2a komplimenti pravš.....my kind of man .....pijem kolu, đuboks svira, muzika me u srce dira.... besedila majo pa zanimiva, pa dejmo še Slovinjak Punk ....čez noč pa zrase moj tamau, pa zrase čez šank pa prau ati tis pa pank....dej še en liter..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 .....pijem kolu, đuboks svira, muzika me u srce dira.... ....čez noč pa zrase moj tamau, pa zrase čez šank pa prau ati tis pa pank....dej še en liter..... ti pa sva besedila obvladaš , pa dejmo še Denarčke štejem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 ti pa sva besedila obvladaš , pa dejmo še Denarčke štejem ...zvečer ko ostanem sam se umaknem v svoj kotiček, lučko pržgem pa začnem....denarčke štejem...in ko zraste en luštn kupček mu dam en srčan lupček pol pa spat.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Je Crois En Toi ( Il Divo&Celine Dion) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_kimmy_ 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 HIM ~ One last time Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 clannad Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Santana~Corazon espinado Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 The Cure ....Close to me.... Close to me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 John Mayall's Bluesbreakers: Sitting in the rain Pišuka sm kmet. Šele dons upazu, kok dobr je tale komad, pa mam CD že zihr 10 let. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.