Audente 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 kolk smo usklajeni...........Give Me Some Truth........... I'm sick and tired of hearing thingsFrom uptight, short-sighted, narrow-minded hypocriticsAll I want is the truthJust gimme some truth I've had enough of reading thingsBy neurotic, psychotic, pig-headed politiciansAll I want is the truthJust gimme some truth No short-haired, yellow-bellied, son of tricky dickyIs gonna mother hubbard soft soap meWith just a pocketful of hopeMoney for dopeMoney for rope No short-haired, yellow-bellied, son of tricky dickyIs gonna mother hubbard soft soap meWith just a pocketful of soapMoney for dopeMoney for rope I'm sick to death of seeing thingsFrom tight-lipped, condescending, mama's little chauvinistsAll I want is the truthJust gimme some truth now I've had enough of watching scenesOf schizophrenic, ego-centric, paranoiac, prima-donnasAll I want is the truth nowJust gimme some truth Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flygirl 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 (popravljeno) Jst sem pa zasluzila vstopnico za sobotni koncert soulfingersev, tako da bo v soboto sam soul pa funk, pa tud ... Popravljeno 14. september 2006 -> flygirl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_kimmy_ 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Lara Baruca ~ Lutka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Porcupine Tree - Access Denied Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Shakira~Obtener un si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Guns n' Roses <<< YesterdayYesterday, There was so many thingsI was never toldNow that I'm startin' to learnI feel I'm growing old 'Cause yesterday's got nothin' for meOld pictures that I'll always seeSome things could be betterIn my book of memoriesPrayers in my pocketAnd no hand in destinyI'll keep on movin' alongWith no time to plant my feet 'Cause yesterday's got nothin' for meOld pictures that I'll always seeSome things could be betterIf we'd all just let them be Yesterday's got nothin' for meYesterday's got nothin' for meGot nothin' for me Yesterday, There was so many thingsI was never shownSuddenly this time I foundI'm on the streets and I'm all alone Yesterday's got nothin' for meOld pictures that I'll always seeI ain't got time to reminisce old novelties Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 donna summers: hot stuff Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Imagine.......John Lennon O-O Samo zate, storzek Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 King Crimson - In the Court of the Crimson King http://mitkadem3.homestead.com/files/Reviews/Crimson_Court_200pix.jpg Čudovit album. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Oho, si me spomnu kaj bi blo treba nabavt...... Morm pogledat, če je na netu. Jaz sem tako zaspan.... ....Zmelkow Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Moja ljubica........oprost je bila težka beseda za oba Kradeva brez vere.........le ciganka naj bere karte Bela noč............bodi gola kot te bog je dal vse je mal zbrskano Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Oho, si me spomnu kaj bi blo treba nabavt...... Morm pogledat, če je na netu.Ta album sem kar kupil, ker je predober, da bi ga zgolj z neta pobral. Zdaj pa se vrti še en čudovit album iz leta 1969: Genesis - From Genesis to Revelation http://www.camino.co.uk/resources/shop/images/products/genesis/250_medcd721.jpg Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Aha. Se na cd-jki v prodaji dobi? Kul, crimsonov že leta nisn nč poslušal, si mi dal idejo, no, se bom zanesu na tvoj okus pa ga zlo verjetn kupim.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Hit the road Jack and don't cha come back no more no more no more no more,Hit the road Jack and don't cha come back no more...Hit the road Jack and don't cha come back no more no more no more no more,Hit the road Jack and don't cha come back no more...Oh, Women Oh, Women don't treat me so mean your the meanest ole' women that I've ever seenWell I guess if you say so, I'll have to pack my things and go (That's right)Hit the road Jack and don't cha come back no more no more no more no more,Hit the road Jack and don't cha come back no more...Hit the road Jack and don't cha come back no more no more no more no more,Hit the road Jack and don't cha come back no more... Now baby listen, baby don't cha treat this way cause' I'll be back on my feet some day,(Don't care if you do cause its understood you aint got not money you just aint no good)Well I guess if you say so, I'll have to pack my things and go (That's right)Hit the road Jack and don't cha come back no more no more no more no more,Hit the road Jack and don't cha come back no more...Hit the road Jack and don't cha come back no more no more no more no more,Hit the road Jack and don't cha come back no more...and don't cha come back no more, and don't come back no more, and don't more, and don't cha come back no more. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Aha. Se na cd-jki v prodaji dobi? Kul, crimsonov že leta nisn nč poslušal, si mi dal idejo, no, se bom zanesu na tvoj okus pa ga zlo verjetn kupim.... Court sem dobil v Big Bangu, pa še remasteriziran je. Poglej tam, če boš kaj našel. Vendar je sedaj z Big Bangom zelo švoh, ker nimajo več uvoza, torej gre vse samo preko distributerjev, pa še to je problem, ker samo en človek odloča, kaj se bo prodajalo in kaj ne (tako sem slišal iz zanesljivih virov). Drugače imaš v Ljubljani v Židovski 3 privatno malo trgovinico Rockerijo, kjer ima možakar lastnik marsikaj, še posebej veliko progresive. Kar nima, mu lahko naročiš, in tip nabavi. Steve Hackett - Shadow of the Hierophant Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Marco Ferradini~Teorema Prendi una donna, dille che l'amiscrivile canzoni d'amoremandale rose, poesiedalle anche spremute di cuore;falla sempre sentire importante,dalle il meglio, del meglio che haicerca di essere un tenero amante,si sempre presente,risolvile i guai. E sta sicuro che ti lasceràchi è troppo amato amore non dà,e sta sicuro che ti lasceràchi meno ama è il più forte si sa. Prendi una donna, trattala male,lascia che ti aspetti per ore,non farti vivo e quando la chiamifallo come fosse un favorefa sentire che è poco importante,dose bene amore e crudeltà,cerca di essere un tenero amantema fuor dal letto nessuna pietà. E allora si vedrai che t'ameràchi è meno amato più amore ti dà,e allora si vedrai che t'ameràchi meno ama è il più forte si sa. No caro amico,non sono d'accordo,parli da uomo feritopezzo di pane… lei se n'è andatae tu non hai resistito…Non esistono leggi in amore,basta essere quello che sei,lascia aperta la porta del cuorevedrai che una donna è già in cerca di te. Senza l'amore un uomo che cos'èsu questo sarai d'accordo con me,senza l'amore un uomo che cos'èe questa è l'unica legge che c'è. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Supertramp - Give a Little Bit Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Martin Krpan: Da te ni (kolk je tole dobr ... - ni za po cest it) lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Hit the road Jack and don't cha come back no more no more no more no more,Hit the road Jack and don't cha come back no more...Hit the road Jack and don't cha come back no more no more no more no more,Hit the road Jack and don't cha come back no more...Oh, Women Oh, Women don't treat me so mean your the meanest ole' women that I've ever seenWell I guess if you say so, I'll have to pack my things and go (That's right)Hit the road Jack and don't cha come back no more no more no more no more,Hit the road Jack and don't cha come back no more...Hit the road Jack and don't cha come back no more no more no more no more,Hit the road Jack and don't cha come back no more... Now baby listen, baby don't cha treat this way cause' I'll be back on my feet some day,(Don't care if you do cause its understood you aint got not money you just aint no good)Well I guess if you say so, I'll have to pack my things and go (That's right)Hit the road Jack and don't cha come back no more no more no more no more,Hit the road Jack and don't cha come back no more...Hit the road Jack and don't cha come back no more no more no more no more,Hit the road Jack and don't cha come back no more...and don't cha come back no more, and don't come back no more, and don't more, and don't cha come back no more. To so men moje prijateljske zlobe pel k sn šel na vlak na pot v vojsko.... Court sem dobil v Big Bangu, pa še remasteriziran je. Poglej tam, če boš kaj našel. Vendar je sedaj z Big Bangom zelo švoh, ker nimajo več uvoza, torej gre vse samo preko distributerjev, pa še to je problem, ker samo en človek odloča, kaj se bo prodajalo in kaj ne (tako sem slišal iz zanesljivih virov). Drugače imaš v Ljubljani v Židovski 3 privatno malo trgovinico Rockerijo, kjer ima možakar lastnik marsikaj, še posebej veliko progresive. Kar nima, mu lahko naročiš, in tip nabavi.Steve Hackett - Shadow of the Hierophant Aha, kul, thx, pogledam v Big Bang, sicer pa ob priliki v Rockeriji......po imenu sodeč bi se tam znalo mnogo fajnega najt. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Porcupine Tree - Mesmer II Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 the animals: the house of the rising sun Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_kimmy_ 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 simple plan ~ Shout up Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 zdajle mi prija W.A. Mozart Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 the animals: the house of the rising sun Tole je pa iz naftalina ..... The Animals Ni moje počutje...je pa fajn komad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.