strelka02 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 rhtym.....ne vem kdo tole izvaja...Da me mal pokonc postavi.....bum bum bum..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_kimmy_ 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Frank Sinatra ~ I did it my way Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Sem hotel nekaj druzga od njih, pol pa po pomoti ugotovil, da ne pomnim, kdaj sem to nazadnje poslušal:Siouxsie and the Banshees - Into the light Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 lara baruca: lutka Ko bo konec me ne boš spoznal,ko bo konec ti bo žal!Druga lutka bo s tebojin verjel boš, da svet je tvoj! hud komad Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 lara baruca: lutkaKo bo konec me ne boš spoznal,ko bo konec ti bo žal!Druga lutka bo s tebojin verjel boš, da svet je tvoj!hud komad ta najboljši od nje, vsaj zame Pa dejmo še - norec Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 hehe. to pa ravno zdaj sučem. ampak je lutka boljša. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 hehe. to pa ravno zdaj sučem. ampak je lutka boljša. se čist strinjam, no jst mal mešam: Lunapark - Lunatik Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 rolling stones: out of time Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Richard Marx-Hazard Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Usher-You make me wanna Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Out of control....stonsi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 katie melua: mockingbird Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 rolling stones: let me down slow Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 katie melua: call off the search Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 leslie bore: its my party Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Pa še mal Siouxsijev: Trophy Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 dara bubamara - pusti me da te zaboravim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Pa še mal bolj v izi: King - Love and pride pa še mal bolj hard Led Zeppelin - Immigrant Song Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Pretenders~Kid Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Richard Marx-Hazard The best, tale komad je pri meni redno na sporedu Roxy Music - Avalon Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 katie melua: faraway voice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 i can see clearly now pojma nimam, kdo izvajaJohnny Nash Wishbone ash - The king will come Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Pretenders~Tattooed love boys http://www.youtube.com/watch?v=jyqvmP9s8DY Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Tegale pa že dolgo nisem tle zasledil: The Stranglers - Golden brown Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Tegale pa že dolgo nisem tle zasledil: The Stranglers - Golden brown http://www.youtube.com/watch?v=AoZwzqXzkjQ The Stranglers~No more heroes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.