janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 http://www.youtube.com/watch?v=AoZwzqXzkjQ The Stranglers~No more heroes pa ti si naša , pa dejmo še enkrat The Stranglers - La Folie Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 The sound of deep water....Kathleen Farley Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 village people: macho man Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 blind guardian-goodbye my friend Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Martyn's Brook.....Kathleen Farley Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Niet~Lep dan za smrt :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Pa ne te smo tudi že mal pozabili Blondie - Denise Niet~Lep dan za smrt :xx!: Kam si pa že ti prišla, pol pa rajš Niet - Ritem človeštva In vsak upor je pri nas revolucija, revolucija prinaša novo oblast, dejmo ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 righteous brothers: unchained melody Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Kam si pa že ti prišla, pol pa rajš Niet - Ritem človeštva In vsak upor je pri nas revolucija, revolucija prinaša novo oblast, dejmo ...no ja ... zamorjena sem. :xx!: tudi Lambada in Ana Gabriel~Obsesion mi ne pomagata. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 no ja ... zamorjena sem. :xx!: tudi Lambada in Ana Gabriel~Obsesion mi ne pomagata. tudi jaz hotla bit neki zamorjena pa sem se prepričala, da ne bom mi še kar dobro uspeva zucchero: senza una donna Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Cindy Lauper ....true colors..... Cindy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Smooth Operator Sade Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Smooth Operator Sade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 kam smo prišli ... poslušam Dukea Ellingtona ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 kam smo prišli ... poslušam Dukea Ellingtona ... jp, jaz pa village people Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 za mačono Jst pa kar Gušti & Polona Kasal - Vedno zame Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 shirelles: going to the chapel of love Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 katie melua: the closest thing to crazy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 katie melua: the closest thing to crazy Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Tori Amos - Pretty good year Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Santos~Ke Dolor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Tole....... klik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 ana gabriel: obsesion Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 ana gabriel: obsesion OBSESION – ANA GABRIELTe quiero ver ya no dejo de pensar en ti qué voy hacer si te quiero sólo para mi Estoy aquí te recuerdo por mi habitación tenerte a ti Es el sueño que se ha vuelto una obsesión Poder respirar el aire que resbala por tu piel sumergirme en tu mar, empaparme de ti escaparme por tu ser Darte mil besos desafiando el deseo devorarte de nuevo hasta saciarme de ti dibujando tu cuerpo desatando tus sueños derretirme en el fuego que me das tan sólo con tu amor ooooh, ooooh, ooooh tan sólo con tu amor Buscándote tras la sombra de mi soledad deseandote se desboca el corazón por verte ya Estoy aqui te recuerdo por mi habitación tenerte a ti es el sueño que robó mi corazón Donde me lleva la obsesión de cobijarme con tu piel estoy muriendo por tener todo el perfume de tu amor Darte mil besos desafiando el deseo devorarte de nuevo hasta saciarme de ti dibujando tu cuerpo desatando tus sueños derretirme en el fuego que me das con tu amor Dibujando tu cuerpo desatando tus sueños derretirme en el fuego que me das tan sólo con tu amor ooooh, ooooh Tan sólo con tu amor Tan sólo con tu amor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.