Alan_New 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 No-Man - Angels Gets Caught in the Beauty Trap Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Lemon Tree Fool`s Garden še zmeraj vrtim limono Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 nirvana: lithium spomini na gimn. leta, na hiško, na rotvajlerja...pogrešam vse to... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Duran Duran - I don't want your love Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Ravnokar poslušam.... Everything I do, I do it for you...Bryan Adams Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 nirvana: something in the way Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 MI2: portugalska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Joe Cocker - You can leave your hat on Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 boris novkovič - pahulja na dlanu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Madona, sm se namatrala, da sm našla tale komad...Simply Red - For your babies SIMPLY RED LYRICS "For Your Babies" You've got that look againThe one I hoped I had when I was a ladYour face is just beamingYour smile got me boasting, my pulse roller- coasteringAny way the four winds that blowThey're gonna send me sailing home to youOr I'll fly with the force of a rainbowThe dream of gold will be waiting in your eyes You know I'd do most anything you wantHey I, I try to give you everything you needI can see that it gets to youI don't believe in many thingsBut in you I do Her faith is amazingThe pain that she goes through contained inThe hope for youYour whole world has changedThe years spent before seem more cloudyThan blueIn many ways your baby's controllingWhen you haven't laid down for daysFor the poor no time to be thinkingThey're too busy finding ways You know I'd do most anything you wantHey I, I try to give you everything you needI'll see that it gets to youI don't believe in many thingsBut in you I do You know I'd do most anything you wantEvery day I, try to give you everything youNeedWe'll always be there for youI don't believe in many thingsBut in you I do Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Ravnokar poslušam.... Everything I do, I do it for you...Bryan Adams boris novkovič - pahulja na dlanu tole dvoje je bilo danes tudi pri meni na sporedu... zdejle pa Michael B. - You don't know me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 SR - Angel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 SR - Fairground And I love the thought of coming home to you,Even if I know we can't make it,I love the thought of giving hope to you,Just a little ray of light shining through... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ac/dc-back in black Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 led zepellin: stairway to heaven Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Private emotion......Ricky Martin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 jeff buckley: grace Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 željko joksimovič - lutko moja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 jeff buckley: i want someone badly Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Lutko moja, svi me za tebe pitaju,niko ne zna u zivu ranu diraju.Vise mi ne dolazis,da za ljubav zamolis;skota vise ne volis,lutko moja, molim te da mi oprostis. Ref.Ponedeljak, hladan i siv,"hvala" si rekla;tek da vidim da sam kriv,sve lepo sam izgubio.Nisam te kako treba ni poljubio,sad zauvek i slab i jak, gledam u mrak. Vise se ne okrecem,ni za jednim prolecem;samo usne pokrecem,lutko moja, zivim a vise ne disem. Ponedeljak, hladan i siv,"hvala" si rekla-tek da vidim da sam kriv;u trenu sam izgubio.Nisam te kako treba ni poljubio,sad zauvek, i slab i jak, gledam u mrak. Lutko moja, svi me za tebe pitaju,niko ne zna u zivu ranu diraju.Vise mi ne dolazis,da za ljubav zamolis;skota vise ne volis,lutko moja, molim te da mi oprostis. Ref.Ponedeljak, hladan i siv,"hvala" si rekla;tek da vidim da sam kriv,sve lepo sam izgubio.Nisam te kako treba ni poljubio,sad zauvek i slab i jak, gledam u mrak. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flygirl 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Need You Tonight -- pozabu kdo poje. = INXS...zdele jest psihomodo pop ja volim samo sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 8 let nazaj ta pesmica ... THE VEREVE~The drugs don't work Tale pesmica... mačona,kako si se na njo spovnala..Men je najboljša ..Evo zdjle jo poslušam.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 nirvana: lithium ti pa dobr sekaš danes jst se pa držim vremena Siouxsie and the Banshees - Love in void Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Robbie Williams Tripping First they ignore youThen laugh at you and hate youThen they fight you - then you winWhen the truth diesVery bad things happenThey're being heartless again I know it's comingThere's going to be violenceI've taken as muchAs I'm willing to takeWhy do you think We should suffer in silenceWhen a heart is broken There's nothing to break (Chorus Backing Vocal: Want you to love me Want you to beThe heavens above meEternally) You've been mixing With some very heavy facesThe boys have done a bit of birdThey don't kill their ownAnd they all love their mothersBut you're out of your depth son Have a word I know it's coming There's going to be violenceI've taken as much As I'm willing to takeWhy do you think We should suffer in silenceThe heart is broken There's nothing to break All is wonderful in past livesDreaming of the sun she warmsYou should see me in the afterlifePicking up the sons of dust When you think we're lost We're exploringWhat you think is worthlessI'm adoringYou don't want the truth Truth is boringI got this fever need toLeave the house leave the carLeave the bad men where they areLeave a few shells in my gunStop me staring at the sun I know it's coming There's going to be violenceI've taken as much As I'm willing to takeWhy do you say We should suffer in silenceMy heart is broken There's nothing to break ... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ti pa dobr sekaš danes jst se pa držim vremena Siouxsie and the Banshees - Love in void uf, jp. zdajle mi ravno igra nek black metal samo bom zdaj zamenjala cd in dala gor clannad za sproščanje v kopeli Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.