janif 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 uf, jp. zdajle mi ravno igra nek black metal samo bom zdaj zamenjala cd in dala gor clannad za sproščanje v kopeli aaa, ti se tut držiš vremena , jst tut občasno presekam s kakšno klasiko, včeraj sem zaključil z njo Zdej pa že mal morim s Siouxsiji, še dobr, da noben drug ne sliši še Candyman , pol pa glavo umit, še dobr, da mam kratke lase Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Enya ... Only time.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 pink - trouble Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Help -- The Beatles Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Kelly Clarkson-Becouse of you Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Gal in galeristi~Ko ljubim ne ljubim http://www.galingaleristi.com/video.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 metallica: nothing else matters So close, no matter how farCouldn't be much more from the heartForever trusting who we areand nothing else matters Never opened myself this wayLife is ours, we live it our wayAll these words I don't just sayand nothing else matters Trust I seek and I find in youEvery day for us something newOpen mind for a different viewand nothing else matters never cared for what they donever cared for what they knowbut I know ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Simply red.............Say you love me Moby..................Sunday In this world... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Melodrom: September ko greš sam septembra na sprehodin te spremljajo sence izgubljenih ljudi,ko je park le sestanek z drevesi,ki te vodijo v vrsti mimo rožnih potiče jesen lahko potrga jim listein ti pokrade spomine na prebedele noči. september je za te stvariseptember je, da ti vzame vse, česar zdaj več ni ko parfum, ki ga srečaš na poti, se zate ne zmeni, čeprav te pozna,če poljub, ki nič ne pomeni,ti vzame besede za dan ali dva september je za te stvariseptember je, da ti vzame vse, kar te boli če lase ti topel veter počešein ti odnese z obraza sledove tujih dlaniče na klop se usede ptica pozabein ti noče zapeti o večnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 green day: time of your life Another turning pointA fork stuck in the roadTime grabs you by the wristdirects you where to go.So make the best of this testand don't ask why.It's not a questionBut a lesson learned in time. It's something unpredictablebut in the end it's right.I hope you had the time of your life. So take the photographsand still frames in your mind.Hang them on a shelfIn good health and good timesTattoos and memoriesand dead skin on trial.For what it's worth,it was worth all the while. It's something unpredictablebut in the end it's right.I hope you had the time of your life. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Enigma: "Gravity Of Love" "O Fortunavelut Luna" "O Fortunelike the Moon"Turn around and smell what you don't seeClose your eyes ... it is so clearHere's the mirror, behind there is a screenOn both ways you can get inDon't think twice before you listen to your heartFollow the trace for a new startWhat you need and everything you'll feelIs just a question of the dealIn the eye of storm you'll see a lonely doveThe experience of survival is the keyTo the gravity of love"O Fortunavelut Luna" "O Fortunelike the Moon"[Whispers][Woman :]The path of excess leads toThe tower of Wisdom[Man :]The path of excess leads toThe tower of Wisdom[Whispers]Try to think about it ...That's the chance to live your life and discoverWhat it is, what's the gravity of love"O Fortunavelut Luna" "O Fortunelike the Moon"Look around just people, can you hear their voiceFind the one who'll guide you to the limits of your choiceBut if you're in the eye of stormJust think of the lonely doveThe experience of survival is the keyTo the gravity of love."O Fortunavelut Luna" "O Fortunelike the Moon" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Police~O my god joj, ne smem poslušati glasbe, ki mi zbuja spomine ... ampak počasi slabe spomine pretvarjam v dobre in mi potem komadi ne zbujajo več tesnobe ... sam ta CD in komad še nisem poslušala, odkar sem dobila dvojkico ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 joe jocker: you can leave your hat on Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 kreslin - če bi te imel Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Mi plešemo cijeli dan i cijelu noč..........mi plešemo lalalala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Keane - Somewhere Only We Know Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Nude-POVEJ MI ZAKAJ Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 donna summers: hot stuff Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 dara bubamara - sebična Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 tool: H. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 matr kašno muzko jz zadne dni poslušam smeh je zdrav! toni cetinski - zbog nje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 robbie williams-supreme Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 vesna pisarovič - dolje na koljena Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 panda-daleč stran Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Namesto koga roža cveti -- Kreslin Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.