Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Bjelo dugme....Ajmo u planine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 kingston-stop Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Črna Srajčka -- Juhanes Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Dado Polumenta-Srce je nebitno....Carski kumad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 mario - let me love you Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 elvis jackson: running Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 dino merlin - kad si rekla da me voliš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Hari mata hari-Baš ti ljepo stoje suze Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 dino & želkič - supermen Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Dragana Mirkovič & Željko Sašič-Oči pune tuge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 mile kitič - plava ciganko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 elvis jackson: market sweets Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Gibonni - Libar Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Momljam si Mačka Murija ker besedila ne znam s taco si oči pomane hitro vstane... najnajnaj naj naj naj naaaaj naj naj Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 mile kitič - plava ciganko Mile Kitič- Što to imaš u sebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Anika Horvat- Predala se ne bom ...pesem, še kako primerna...vsi mi govorijo naj premislim o tem, da bi dvignla roke in pustila vso zadevo, ampak...nočem je pustit...vztrajala bom Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Porcupine Tree – Rest Will Flow Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Kiss -- Prince Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 katie melua: tiger in the night Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 katie melua: tiger in the night Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 No Doubt- Don't speak! Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Nisem se zastonj rodil,za Partijo sem se boril ,nisem se zaston boril ,postal sem NOB heroj x!x Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 To je bilo dekle črnih las ... je odzvanjalo maloprej ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 To je bilo dekle črnih las ... je odzvanjalo maloprej ... To je komad, ki je potegnil Ota Pestnerja iz anonimnosti - Trideset let. Jst mam pa tišino. Je blo do zdele dost zbijajna, k smo tarok igral. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 zucchero: senza una donna Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.