aiwa 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 mihaelca jaksonka black or white (hit poslušam ) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 indexi - sanjam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 indexi - sanjam Tole je en najbolj hecnih komadov od Indexov. Začne se fuuul dobr - Sanjam, da te opet slušam kako dišeš, ... lalala, pol pa kr naenkrat prehod v kao en šlager komad v maniri kakšnega drugorazrednega terasnega benda z morja. Majo pa Indexi okoli 10 res genialnih komadov. Škoda, ker jih večine ne poznam po naslovih, ker mam posneto "kar tako" , na divje. Indexi - Naj, naj, naj lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 White Flag.............Dido Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Tole je en najbolj hecnih komadov od Indexov. Začne se fuuul dobr - Sanjam, da te opet slušam kako dišeš, ... lalala, pol pa kr naenkrat prehod v kao en šlager komad v maniri kakšnega drugorazrednega terasnega benda z morja. Majo pa Indexi okoli 10 res genialnih komadov. Škoda, ker jih večine ne poznam po naslovih, ker mam posneto "kar tako" , na divje. Indexi - Naj, naj, naj lalala ti si mi bila u svemu naj naj naj....evo pa maš en naslov pa še bacila je sve niz rjeku Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 čorba - izgubljen slučaj Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 danes sem pa čist v izi Eurythmics: Who's that girl ? Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 toni cetinski Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Uriah Heep~July morning Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 primordial: dark song Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 DIDO-Hunter Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kiron 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Justin Timberlake - Sexy Back Piero Pelu - Tribu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 oj, Kiron, glej ga, končno si se oglasil! Sandra~Wiew from the bridge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Porcupine Tree - Radioactive Toy Danes igrajo v Milanu... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Spandau ballet~True Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 No More DramaWritten by James Harris III / Terry Lewis / Barry Devorzan / Perry Botkin Jr So tired, tired of all this dramaYou go your way and I'll go my way(No more, no more)I need to be freeI'm so tired, tired, tired from all this drama Broken heart againAnother lesson learnedBetter know your friendsOr else you will get burnedGotta count on me'Cos I can guaranteeThat I'll be fine (No more pain) No more pain(No more pain) No more pain(No drama) No more drama in my life(No more in my life)No one's gonna make me hurt again Why'd I play the foolGo through ups and downsKnowing all the timeYou wouldn't be aroundBut maybe I like the stress'Cos I was young and restlessBut that was long agoI don't wanna cry no more (No more pain) No more pain, no more pain(No more games) No more gamesMessin' with my mind(No drama) No more drama in my life(No more in my life)No one's gonna make me hurt again, no more(No more tears)No more tears, I'm tired of crying every night(No more fears)No more fears, I really don't wanna fight(No drama) No more drama in my lifeI don't ever wanna hurt againWanna speak my mind, wanna speak my mind Oh, It feels so goodWhen you let go of all the drama in your lifeNow you're free from all the painFree from all the gamesFree from all the painFree from all the stressTo find your happiness I don't knowOnly God knows where the story ends for meBut I know where the story beginsIt's up to us to chooseWhether we win or loseAnd I choose to win (No more pain)No more pain, no more pain, tired of hurting(No more games)Tired of your playin' games with my mind(No drama) No more drama in my life(No more in my life)No more, no more, no moreNo more, no more, no more(No more tears)No more tears, no more crying every night(No more fears)No more waking me up in the morning with your disturbing phone calls(No drama) Leave me alone, go ahead(No more in my life) (No more pain) No more, I'm tired(No more game)No more games, I'm tired, I'm so tired(No drama) No more, no more(No more in my life)No more, no more, no more, no more, no more (No more drama)I'm tired of all the drama(No more drama)Go 'head, go 'head(No more drama)Your demons gettin' out of my faceGoin' out my life(No more drama)I'm about to lose my mindLord help me, help me sing No more drama Oh help me singI need a piece of mindA piece of mind, piece of mindWell, I needI need to know that you agreeOh no, oh noNo more, no more, no more dramaNo more drama in my, in my life So tired, I'm so tiredSo tired, tired of all this dramaGo ahead with all your drama Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Uriah Heep~July morning grem kr zarolat tole Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 jeff buckley: i know we could be so happy baby (if we wanted to be) Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Za vse, ki jim je všeč 80's muska. Za četrtek se menimo, da bi šli v Orto bar na 80's night. Začne se okoli 23.00 Spandau ballet - true Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Za vse, ki jim je všeč 80's muska. Za četrtek se menimo, da bi šli v Orto bar na 80's night. Začne se okoli 23.00 Spandau ballet - truesem dala v dnevnik obvestilo. Fiction factory~Feels like heaven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 BFM: Črni tulipan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 http://www.drustvo-skam.si/forum/viewtopic...d7ffba3521e75c3 zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Aneta FRanklin-I will survive Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 MI2: sv. margareta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Jose Padilla-Sabor De verano (Way Out West Mix) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.