druidka 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 jeff buckley: last goodbye Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 mi2: portugalska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Oasis-Wonderwall Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Sergio Mendes~Mas que nada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 dara bubamara - sebična Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 sfuzlalo se mi bo ... ker sem prisiljena poslušati Mileta Kitića. :xx!: umrla bom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Abunai! - Two Brothers Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Prince~Lolita Gnarls Barkley~Crazy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 jeff buckley: dancing in the moonlight Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 še vedno poslušam jeffa buckleya jeff buckley: i want someone badly Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 California: Stara Barka da se spomnim kako diši morski zrak,mi boš rekla kitaro nauč' me igrat, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat,kdaj greva spet na morje ponočvat? Saj stara barka ziba se, ker midva sva na njej in tako kot znaš le ti, me spet lepo poglej,saj stara barka ziba se, ker midva sva na njej in tako kot znaš le ti, še enkrat se nasmej. Povej mi, kdaj greva spet na morje, kjer te božajo zvoki šumenja morja. Kdaj greva spet na morje? V daljavi slišiš orkester igra in nežno te primem za boke,v ritmu bosa objeta zaplešiva.Kdaj greva spet na morje le midva? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Navsezgodaj zjutraj Simply Red - Sometimeeeeeeeees, all I need is the air that I breathe and to love you in For your babies. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 California: Stara Barka da se spomnim kako diši morski zrak,mi boš rekla kitaro nauč' me igrat, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat,kdaj greva spet na morje ponočvat?Saj stara barka ziba se, ker midva sva na njej in tako kot znaš le ti, me spet lepo poglej,saj stara barka ziba se, ker midva sva na njej in tako kot znaš le ti, še enkrat se nasmej. Povej mi, kdaj greva spet na morje, kjer te božajo zvoki šumenja morja. Kdaj greva spet na morje? V daljavi slišiš orkester igra in nežno te primem za boke,v ritmu bosa objeta zaplešiva.Kdaj greva spet na morje le midva? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Icehouse - Hey little girl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Luka Nižetič & LAna: PRAVA LJUBAV Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Neisha: Malo Ttu in Malo Tam V SVETU TEMJE OBJEMNAMENJEN MENIIN DOBRO VEMDA NI PROBLEMGA VIDET V TEMIKAR TOD ŽARISVA JAZ IN TIMALO TU MALO TAMSE TI PREDAM SAJ NOČEM NIČAL PA VSEDAJ ME VZEMIIN PUSTI MENE JOČI NESAJ SI OB MENIKAR TOD STRAŠIDROBNE LAŽIMALO TU MALO TAMOSTANEŠ SAM IN ZDAJ, SPRAŠUJEŠ KAJ ZDAJPRAVIŠ, NE ZNAŠ VEČ NAZAJV MENI, V MENI PA TAK JE STRESNE UPAM NE ŠE VZET TE ZARES BOJIM SE LJUBEZNI IN SKRIVAM PRED NJO SEUTRUJENA ŠE OD PREJŠNJIH REČIPREMETAVAM SE V SEBIALI NAJ SI DOVOLIMDA ZNOVA IZGUBIMKER LJUBEZEN NASPLOH JE SUPER IN OHDOKLER JE IN SE SMUKA NAOKROGA MALO TU MALO TAMOSTANEŠ SAM Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Pero Lovšin: Najboljši par Ena in ena je dva,vroča zgodba se največkrat nesrečno konča.Dva in dva je štir',dokler se kmal' noben več ne vznemir'.Seveda lohk' pride še peti,in vse do konca pokvar'.Zato jst mislim tkole,mi trije smo najboljši par. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Abunai! - Electric Reynolds Zanimiva neo-psihedelija. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 dara bubamara - bez milosti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 jeff buckley: come together Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 matr...poslušam en tak hard blues, pa pojma nimam ka za ena zadeva je to sam u nulo dobr navdušena Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 matr...poslušam en tak hard blues, pa pojma nimam ka za ena zadeva je to sam u nulo dobr navdušena šit, sam da zvrneš še par pirov in boš čez dve uri mela spet svoje bluze ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 enga pa pol sm že...... matr kok špilajo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 zagotovo danes bo srečen dan, to sem začutil že zjutraj... ...pa še res je bil lep dan Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 enga pa pol sm že...... matr kok špilajo čakaj, grem gledat, kaj si naplela v druge teme ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.