Guest mačona 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Pretenders~Middle of the road Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 elvis jackson: i'm your loser baby Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Miten - Blown Away Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Pretenders~Thin line between love and hate :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 rolling stones: out of time You dont know whats going onYouve been away for far too longYou cant come back and think you are still mineYoure out of touch, my babyMy poor discarded babyI said, baby, baby, baby, youre out of time Well, baby, baby, baby, youre out of timeI said, baby, baby, baby, youre out of timeYou are all left outOut of there without a doubtcause baby, baby, baby, youre out of time You thought you were a clever girlGiving up your social whirlBut you cant come back and be the first in line, oh noYoure obsolete my babyMy poor old-fashioned babyI said baby, baby, baby youre out of time Well, baby, baby, baby, youre out of timeI said, baby, baby, baby, youre out of timeYes, you are left outOut of there without a doubtcause baby, baby, baby, youre out of time Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Bob Dylan, poslušam njegov mp3 Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 jz pa želkiča poslušam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 jsr pa Zverinice iz rezije mami Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 animals: the house of the rising sun Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Elda Viler: Nora je misel........... Sanjarim dan za dnem, da si z menoj, srce me boli, ko zamišljal si, da si moj, da sem tvoja, kakor pred letom dni. Prazne večere preživljam z drugim in ti morda bi se posmehoval, moji ljubosumnosti, ki mi v srcu tli, še zdaj mi v srcu tli. Nora je misel, da grem ljubezen se z njim, a mislim pri tem, da ljubim se s teboj, blazne, blazne, blazne misli, da si ti, ljubim se z zaprtimi očmi. Nora je misel, da drugemu se predam in sanjam, da znova srečna sem s teboj, blazne, blazne, blazne misli, da si moj zamižim in vidim tvoj obraz, Ljubiš drugo bolj kot takrat mene a pijana od ljubosumja prosim za tvoj poljub, Sprehajam se z njim in v temi objamem a v resnici neskončno sem daleč toda on še sluti ne da si ti med nama tu slišim glas, ki mi govori, da dvoje nežnosti vsem ljubezni tvoja si Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Life for rent.......Dido Black Album (ALL).......Metallica Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Miten - Watching Your Vision Miten je čisti bhakta. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flygirl 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Elda Viler: Nora je misel elda viler je zakon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Vivo per lei........Andrea Bochelli in Laura Pausini Samo zate scorpica in tole zate sestrca, Strani Amori..........Laura Pausini Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 scorpions: you & i Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 scorpions: you & i donna summers: hot stuff Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Diana Krall- Besame mucho Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Panda - Sive ceste Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kiron 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Sean Paul - Temperatur Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Sean Paul - Temperatur Sean Paul~We be burnin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Laura Pausini - Incancellabile Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Večino večera poslušal dvojni album Duanna Allmana: Anthology. Dobr je, k svina u buče lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Rebelde..................RBD Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 village people: macho man Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Majda Sepe: POLETNA NOČ Poletna noč, bila je najin dom, vse stene iz dreves za strop nebo, preproge iz travnih bilk zvezd nebroj za luč, brez strehe brez zidov mladim je toplo! Poletna noč ljubezni spev, šepet, sij čustev, žar strasti, vse mine, vse. Ostane pest spoznanj in prgišče sanj, spominov sto, za stare dni. Pridi kdaj pome, z ognjem v očeh, bova ljubila se vso noč pridi kdaj, po nasmeh in poljub. Vsak zase zdaj živiva, srečna sva, samo na videz kdaj, kot vsi ljudje. Mlada kot prej ne bova več vse dam vse dam, za eno noč! Poletna noč ... Za eno noč, poletno noč! Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.