natrixred 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Everything I do, I do it for you..........Brian Adams Za mojo skorpico Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lukablue 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Pesem trenutnega počutja: Brian Adams - Summer of 69 in Queen of New Orleans - J. Bon Jovi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Frozen ghost - Pauper in paradise Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Chris Rea - candlesdbest Lenny: Againtudi fajn scorpions: are you the one? sem, sem, brez skrbi. ***Police~Walking on the moon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 sem, sem, brez skrbi. si.. in kaj morem dej ukrenit glede tega? veš sem bl štorast pr bejbah cranberries: zombie Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 New Order - Blue Monday Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Shocking blue - Venus (pizda, CD začejna počas preskakvat) lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 The house of the rising sun..(v prevodu : Moj brlog )...Animals Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flygirl 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 oooo dans sem u enem filmu slisala davno poslusano in skor pozabljeno Ca Plane Pour Moi od Plastic Bertranda, takrat sem se u osnovno solo hodila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Chopin - Fantasie Impromptu Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Kaj je že to? Heh, se men tud znan zdi ta Plastic Bertrand........ No, verjetn ni bil glih serijski hitmaker..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flygirl 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 ne, je biu bolj muha eno al pa trodnevnica, sej tud shareaza ga ne najde, na soulseek sploh probat ne grem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Se mi je zdel, haaa, ja, zdej sn se še štikla spomnu......je tud edin njegov k ga poznam. A pozna kdo kak Jazz band al pevko al neki podobnega........v imenu ima....Peru? Neki še in Peru? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Tell Valkira, I love her......................Ricky Nelson Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Za Aljošo.... Zbogom in v sanjah nas obišči kaj Long RoadPearl Jam I wished for so long... I cannot stay All the precious moments... Cannot stay It's not like wings have fallen... I cannot say Still something is missing... I cannot say Holding hands of daughters and sons In their phase they're falling down Down, down, down I have wished for so long... How i wish for you again Will i walk the long road? I cannot stay There's no need to say goodbye Oh, the friends and family... All the memories going round Round, round round... I have wished for so long... How i wished for you today And the wind keeps rollin' And the sky keeps turning grey And the sun is set The sun will rise another day I have wished for so long... How i wish for you today Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 In se ena v zahvalo, ker te je poslal... Send me an Angel............Scorpions xrosex Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Love is in the air..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Gazebo - I like Chopin pa še Chris Rea - candles Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 si.. in kaj morem dej ukrenit glede tega? veš sem bl štorast pr bejbah moraš me zvlečt na plesišče. Chris Rea - candleskaj pa tebe daje? včeraj je ta komad tudi bil na tvojem repertoarju ... saj te čist štekam, ker je res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 kaj pa tebe daje? včeraj je ta komad tudi bil na tvojem repertoarju ... saj te čist štekam, ker je res Ga mam na tem računalniku, tko da mi ni treba unga za mp3je pržigat + ful dobr komad je Concrete Blonde - Joey Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lukablue 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Pink Floyd - wish you were here Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 za frenda.. RIP Light Years i've used hammers made out of woodi have played games with pieces and rulesi undeciphered tricks at the barbut now you're gone, i haven't figured out whyi've come up with riddles and jokes about wari've figured out numbers and what they're fori've understood feelings and i've understood wordsbut how could you be taken away?and wherever you've gone and wherever we might goit don't seem fair...today just disappearedyour light's reflected now, reflected from afarwe were but stones, your light made us starswith heavy breath, awakened regretsback pages and days alone that could have been spent, together..but we were miles apartevery inch between us becomes light years nowno time to be void or save up on lifeyou got to spend it all..and wherever you've gone and wherever we might goit don't seem fair...you seemed to like it hereyour light's reflected now, reflected from afarwe were but stones, your light made us starsand wherever you've gone and wherever we might goit don't seem fair...today just disappearedyour light's reflected now, reflected from afarwe were but stones, your light made us stars Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 js pa divlje jagode dans .....želja je nestala, što je život grijala....ne krivi me Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Riblja Čorba - Ostaću slobodan Ostaću sam, neću se vezati...Važno je samo dobro se zezati... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Pa dajmo še Paraf - Perspektiva Mi smo disco band Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.